H&M - Eye Colour Palettes (Nieuwe Beauty lijn)

Toen ik een paar weken terug toevallig hier in Gent bij de H&M binnenliep zag ik dat hun vernieuwde beauty lijn er al lag. De schappen waren nog nieuw en onaangeraakt en het zag er prachtig uit! Ik nam een aantal producten mee naar huis en vandaag laat ik jullie 2 van hun nieuwe oogschaduw palletjes zien. Normaal gezien waren het er 3, maar ik heb per ongeluk 2 dezelfde mee naar huis genomen, die ga ik deze week nog omruilen en het juiste palletje halen! 

Het was moeilijk kiezen tussen al die nieuwe productjes, maar ik heb mij toch wat ingehouden. De kwaliteit en verpakkingen van de producten zijn er zeker op vooruit gegaan, maar ook de prijs is mee opgelopen! Niet erg wanneer het fijne producten zijn, maar natuurlijk ga ik niet alles kopen. 

De palletjes die ik wel meenam naar huis heten Twilight en Rose en het andere Ready, set, glow

De kartonnen doosjes rondom de palletjes ogen alvast leuk! Ze hebben een luxueuze uitstraling en maken je heel benieuwd naar het product zelf. Een hele verandering na de goedkope productjes. 


Twilight & Rose

Laten we beginnen met het eerste palletje Twilight en Rose...


Wanneer we de kartonnen verpakking weghalen, zien we dit prachtige oogschaduw palletje. De bovenzijde is glanzend zwart en heeft H&M in gouden letters aan de bovenzijde staan. Ook krijg je een grote spiegel in de palette, handig voor onderweg.


De onderzijde van de palette is dan weer wit. Een heel erg leuke verpakking hebben deze palletjes! Ook zijn ze gemaakt van harde en stevige plastic. Wanneer je ze laat vallen zullen ze niet zo snel stukgaan. Erg fijn wanneer je veel reist met make-up ook.

Wat wel jammer is, is dat de verpakkingen snel vuil worden en vol staan met vingerafdrukken en krassen. Na een paar dagen zijn deze al niet mooi meer. Maar het is natuurlijk de inhoud dat telt! Laten we eens kijken hoe het zit met de oogschaduwkleurtjes zelf...


Wanneer ik de palette open doe ben ik al meteen enthousiast door de kleurencombo en de verschillende texturen. In deze palette vindt je een mix van roze- en bruintinten. Je kan hiermee erg mooie herfstlooks maken. Vooral de mooie donker roze tint is mijn favoriet.

Door de verscheidenheid aan lichte en donkere kleuren, kan je zowel een neutrale als een avondlook mee maken. Je hoeft dus maar één palette mee te nemen onderweg. De lichtste kleur (highlightkleur) is mat en daar heeft H&M zeker goed gekozen, want een te erge shimmer highlighter is niet zo handig en mooi.



In totaal zitten er 9 verschillende oogschaduwkleuren in een palletje. In dit doosje zitten er 5 matte kleuren, 3 metallic kleurtjes en ééntje met zilveren shimmer (lichtroze kleur in het midden). Een mooie en diverse keuze. Ik heb hieronder de swatches geplaatste per rij. De kleurtjes hebben geen namen.

De kwaliteit van de oogschaduw is heel divers. De ene kleur is maar matig gepigmenteerd, terwijl de andere juist heel erg sterk gepigmenteerd is. Ik denk dat dit een beetje aan de textuur van de verschillende kleuren moet liggen. Hoewel de kleur wel wat minder is van sommigen, valt er nog perfect te werken met de kleurtjes.

Rij 1


Rij 2



Rij 3



Dat was dus de eerste palette. De tweede palette heeft de naam Ready, Set, Glow en is een palette met diverse bruintinten. Echt een palletje voor mij. Voor wie van natuurlijke kleuren houdt is deze echt perfect.


Over de verpakking moeten we niet verder uitwijken want deze staat bij het vorige palletje al uitgelegd. Dit is net hetzelfde doosje, maar wel met andere kleurtjes.


In deze palette zitten er ook 9 verschillende oogschaduwkleurtjes waarvan 4 matte kleurtjes, 3 metallic kleurtjes en 2 kleurtjes met een grove gouden glitter erin.


Zoals bij de andere palette hebben de matte kleuren een heel erg zachte textuur. Zo zacht dat je direct fallout krijgt wanneer je ze swatched. Zorg er dus voor dat je je kwasten goed aftikt vooraleer je het product op je ogen aanbrengt, anders krijg je een enorme knoeiboel. Wanneer je de kleur direct inblend verliest de oogschaduw niet zijn kleur, wat bij de meesten wel gebeurd.



Rij 1


Rij 2


Rij 3


Het zijn beiden erg mooie palletjes met erg mooie kleurtjes, maar bij sommige kleuren zul je dus de fallout er moeten bijnemen. Met de kleuren die in de palette zitten kan je erg mooie looks maken en de doosjes zijn handig om mee te nemen onderweg.

Deze palletjes kosten €12,99 per stuk en zijn enkel verkrijgbaar bij de grote H&M ketens die deze beauty lijn verkopen. Deze lijst kan je online vinden. Mocht je deze niet in de winkel kunnen krijgen, dan kan je deze collectie ook online in hun webshop verkrijgen!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)