Kruidvat - Blusherkwast - Recht (Pro:06)

Een poosje terug lanceerde Kruidvat een eigen professionele kwastenlijn. Ik loop er elke keer voorbij het schap wanneer ik in de Kruidvat ben, maar ik besteedde er geen aandacht aan omdat ik al meer dan genoeg kwasten heb. Toch viel mijn oog op één van hun make-upkwasten, namelijk deze Pro 06 Blusherkwast - recht. 


Op de verpakking staat er dat deze kwast een ideale kwast is voor het licht aanbrengen van blush of highlighter. Ik had dit niet gezien en wou deze gebruiken als een kwast voor bb creme aan te brengen. Daarvoor zijn deze haartjes van de kwast veel te zacht. Het vermoeilijkt het aanbrengen en je krijgt daardoor strepen op je gezicht. Niet echt ideaal dus. Ik had gedacht dat de haartjes veel steviger zouden zijn. De kwast is stevig, maar net niet genoeg voor foundation of bb creme. Jammer!


Gelukkig kan ik deze nog steeds gebruiken voor een blush of highlighter mee aan te brengen. Ook kan je deze gebruiken voor bronzer, maar daar is hij ietsje te groot voor volgens mij.

Volg de natuurlijke contouren van het gezicht en maak kleine, draaiende bewegingen langs de jukbeenderen om de kleur op te bouwen wanneer je je product aanbrengt. Deze kwast bestaat uit 100% synthetisch haar en is ongelofelijk zacht. De haartjes van deze kwast komen niet snel los, wat fijn is voor een budgetmerk.



De prijs van deze kwast is €5,99 en is uiteraard te koop bij Kruidvat. Zoek je een goedkope blushkwast die goedkoop is, maar die toch een goede kwaliteit heeft? Dan kan ik je deze zeker en vast aanraden.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)