Barry M - Make me blush cream

Barry M is een merk dat ik niet snel koop aangezien het enkel online verkrijgbaar is bij ons. In Engeland is dit merk heel erg populair en is het te koop bij de drogist zoals Boots. Online kan je deze producten online vinden bij o.a. Alicjo, maar ik kocht deze blush bij Makeupspot aangezien ik daar nog een aantal spulletjes moest bestellen.

Deze Make me blush cream stick van Barry M trok mijn aandacht op de webshop, vooral door de verpakking. Ik heb het niet zo meteen voor cream blushes, maar ik wou deze toch eens een kans geven. Er zijn een aantal kleurtjes beschikbaar, maar ik kocht de kleur 2 Rhubarb Crumble.


De verpakking is simpel maar heeft een leuk printje. Er staan namelijk hartjes en bloemetjes op de verpakking afgebeeld. De dop heeft dezelfde kleur als het product in de verpakking. Erg handig wanneer je een grote collectie hebt zoals ik. Zo vindt ik het product sneller terug.


Wanneer je de dop eraf haalt zie je de mooie blush zitten. Aan de onderkant van de verpakking vindt je een handig draaisysteem zoals de meeste verpakkingen tegenwoordig. Wanneer je aan het ventieltje draait komt er meer product tevoorschijn zoals bij een lippenbalsem.

De blush zelf is een creamy blush met een fruitig geurtje, wat altijd leuk is meegenomen. Ook de kleur is heel erg mooi en heeft een oudroze kleur waarmee je een mooie gezonde glow op je wangen tovert. Wat zo fijn is aan deze blush is dat deze creamy aanbrengt, maar wanneer je hem eenmaal op je huid hebt aangebracht heeft hij een poederachtige textuur en lijkt het net een poederblush. Dit had ik niet verwacht, maar deze werkt echt fijn!

De blushes zijn ook voorzien met goede ingrediënten zoals vitamine C, jojoba-olie en sheabutter. Allemaal heel erg goed voor de huid. De blush is goed gepigmenteerd en brengt makkelijk aan.


Voor een mooi resultaat dep je een aantal keren op je wangen en wrijf je deze open met je vingertoppen. Zo blend deze mooi in de huid. Ik heb dit ook gedaan en het resultaat zie je hieronder.


Tot mijn grote verbazing zijn dit erg fijne productjes en ik ga zeker eens een kijkje nemen voor de andere kleurtjes! Deze blushes kosten €6,25 per stuk. Ik heb helemaal niks slechts op te merken. Probeer deze zeker eens uit!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)