3 verschillende nieuwe sea salt beach sprays (Bumble & Bumble, Not Your Mother's & John Frieda)

Ik heb de afgelopen tijd 3 verschillende sea salt sprays gekocht van verschillende merken. Ik had er al een tijdje een paar op het oog en kon ze nergens vinden, totdat ik onlangs een weekendje in Amsterdam was en deze op goed gelukt heb kunnen scoren. 

Nu het zomer is en we veel naar het strand kunnen, wil ik ook iets extra aan mijn haar doen. En omdat ik al veel goeds hoorde over deze producten wou ik deze zelf ook eens proberen. Laten we kijken naar de producten die ik kocht.


Het eerste product dat ik kocht en het meest enthousiast over was is deze Bumble & bumble - surf spray. In Amerika is deze heel erg populair en steeds uitverkocht. Ook hier bij ons is deze bijna niet te verkrijgen. 

Normaal gezien kan je deze kopen via de webshop Beauty-queen maar deze staat al een hele poos met de status op uitverkocht. Toen ik vroeg wanneer deze weer te koop zou zijn, vertelde de eigenaresse me dat er een probleem was met de fabriek waar ze deze maken en ze een tijdje niet leverden.  


Er zat niks anders op dan te wachten tot ze weer in stock waren, maar toen ik in Amsterdam was zag ik op goed geluk bij een kapper deze flesjes staan in de vitrine! Daar heb ik toevallig eentje kunnen scoren! 


Deze Surf spray bevat een magisch ingrediënt (zout water) dat volume en textuur toevoegt voor het creëren van sexy, in de zon gedroogd en door de wind gestyled haar. Voor haarstylisten is het geen geheim meer dat zout water volume en textuur aan het haar geeft. Ideaal voor golvend haar en het geeft volume aan fijn haar!

Hoe te gebruiken?

Verdeel het over vochtig of droog haar. Laat het opdrogen of föhn je haar met een diffuser. Ook kan je het op droog haar sprayen om het haar in model te brengen en meer volume bij de wortels te geven. Hoe minder je het aanraakt, hoe langer het houdt! En de geur is ook heerlijk. De meeste van deze sprays ruiken naar kokos, maar deze ruikt heerlijk naar een luxe kappersproduct. En dit mag ook zowel genoemd worden want voor een flesje van 125 ml betaalde ik €27! Prijzig, maar een super product!

Voor wie wil weten waar ik deze heb gehaald:
Kapperszaak Le Souk
Wolvenstraat 5
1016 EM Amsterdam

De tweede haarspray die ik kocht is er eentje van John Frieda en heet Beach blonde sea waves sea salt spray. 



Ook met dit product creëer je elk moment van het jaar een beachlook. De formule met zeezout geeft zachte en natuurlijke golven met textuur en een lichte hold. De fijne spray wordt direct geabsorbeerd in je haar. De spray heeft een oceaanfrisse geur met kokosnoot waar ik persoonlijk niet zo een fan van ben.


Stylingtip voor lang haar: Nadat je de spray hebt gebruikt op handdoekdroog haar, draai plukken van je haar om haarstrengen te maken. Ga met je vingers door je haar om het door de war te brengen en losse, nonchalante golven te maken.

Stylingtip voor korter haar: Masseer met je vingertoppen de spray zacht in handdoekdroog haar om warrige golven te creëren met textuur.



Laat daarna je haar aan de lucht drogen of föhn het met een diffuser. Fixeer je look met een haarspray. Ook kan je deze spray gebruiken op droog haar om direct je warrige look te restylen. De spray is geschikt voor alle haartypes en haartinten, ook voor gekleurd haar.

Voor diegene die geïnteresseerd zijn, hier zijn de ingrediënten:

Aqua, Magnesium Sulfate, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Isoceteth-20, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Parfum, Pvp, Citric Acid, Maris Sal, Coumarin, Benzyl Alcohol, Benzophenone-4.

Ook dit product werkt perfect, maar enkel de geur valt mij wat tegen. Dit is natuurlijk persoonlijk en daardoor werkt het product ook niet minder goed. Voor een fles van 150 ml betaal je €10,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Als laatste deze Beach babe texturizing sea salt spray van het merk Not your mother's.  Deze spray heb ik een aantal keren gebruikt en ik ben hier niet zo een fan van. Het deed mijn haar kleverig aanvoelen en vooral de geur is voor mij een no go. Deze ruikt namelijk naar kokos, een geur die ik niet kan uitstaan.


Hoe te gebruiken? Spray de mist op schoon, handdoekdroog of droog haar. Borstel het door je haar of style het met je vingers of een borstel om textuur, golven en volume te creëren.

Laat je haar vanzelf drogen of föhn het met een diffuser.


Voor mij deed het jammer genoeg niks anders dan mijn haar kleverig maken en klitten veroorzaken.


Wat wel handig is aan dit product is de spray kop. Dit zouden ze bij elk haarproduct moeten gebruiken!

Voor diegene die graag de ingrediënten weten in producten;

Water, Sea Salt, Polysorbate 20, Dimethicone PEG-8,Meadowfoamate, Macrocystis Pyrifera Extract, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Fragrance, Sodium Benzoate

Heb je toch interesse, dan kan je deze spray vinden bij Urban Outfitters in de winkel of online in de webshop voor €13, best prijzig voor een product dat niet goed werkt! Geen aanrader deze!

Deze fles bevat 237ml aan product.

Hebben jullie al één van deze producten geprobeerd? Wat vinden jullie?
xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)