Sneek peek - Essence Trend Editie 'iArriba'

Viva México! Deze zomer reist essence naar het land van de Maya’s, sombrero’s en prachtige stranden van Cancún. Van half juli tot half augustus 2015 biedt de nieuwe trend edition “iArriba!” zomerse producten voor een vrolijke, kleurrijke stijl – net als de pracht en praal die je kunt bewonderen op de typische Mexicaanse markten. Geïnspireerd op de kleurrijke bloesems en kleding is de toonzetting van deze collectie met rood, roze en paars prachtig helder en fris. Highlights: een haarpoeder in castagnettenstijl, een waaier met schitterende bloemenprint, ideaal voor hete zomerdagen, en een oogschaduw en blush met prachtige kleurschakeringen. ¡Hasta luego! We gaan naar Mexico… met essence!



essence ¡Arriba! – eyeshadow

01 la vida loca

02 macarena mint

Ogen als kunstwerkjes! Met de multicolour oogschaduwen met trendy kleurschakeringen creëer je een oogverblindende oogmake-up.. Verkrijgbaar in een intense roze-fuchsia combinatie en een heldere beige-groen versie. Zo kleurrijk en artistiek als de meesterwerken van kunstschilder Frida Kahlo! De kleurspetters bevinden zich door de gehele textuur heen. Verkrijgbaar in 01 la vida loca en 02 macarena mint. 
Consumentenadviesprijs: € 1,99.


essence ¡Arriba! – lipgloss

01 hola, guapa

02 red corazón

¡Hola, beauty! Deze twee lipglosses geven de lippen een onweerstaanbare glans en een subtiele kleur in schitterend roze of helder rood. Bovendien brengt de fruitige geur je meteen in een zomerse stemming. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 red corazón
Consumentenadviesprijs: € 1,89.

essence ¡Arriba! – blush


Mexicaanse zon! Deze multicolour blush heeft hippe rozerode kleurnuances en geeft je wangen een frisse teint . De kleuren kunnen optimaal worden gecombineerd en de zijdezachte textuur mengt perfect. Verkrijgbaar in 01 baila, baila. 
Consumentenadviesprijs: € 2,99. 

essence ¡Arriba! – nail polish

01 hola, guapa

02 macarena mint

03 red corazón

04 la vida loca

Nagelstyling, olé! Vier temperamentvolle kleuren met twee verschillende finishes: roze en mintgroen met een kalkachtige matte finish en intens rood en paars in “pittig metallic” voor sprankelende effecten. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa, 02 macarena mint, 03 red corazón en 04 la vida loca.
Consumentenadviesprijs: € 1,89. 

essence ¡Arriba! – top coat

01 chica bonita

02 festival of colours


Kleurrijke fiësta. Deze top coat zorgt voor coole, opvallende effecten 
en zóveel fun! Roze, paarse en groene confettideeltjes, bloemmotiefjes in multicolour zijn schitterend op je natuurlijke nagel en geven nagellak een spectaculaire finish. Verkrijgbaar in 01 chica bonita en 02 festival of colours. 
Consumentenadviesprijs: € 1,99.

essence ¡Arriba! – hair chalk

01 hola, guapa

01 hola, guapa

02 macarena mint

02 macarena mint

Kleurrijk zomerhaar… je kunt nu de uiteinden van je haar of hele haarstrengen kleuren met deze hair chalk die verkrijgbaar is in vrolijk roze en groen. De praktische greep doet denken aan castagnettes en werkt superhandig: haal simpelweg het gewenste stukje haar van boven tot onder door de ‘castagnette’ en je bent klaar! Breng vervolgens haarlak aan om de kleur te fixeren. Gemakkelijk uitwasbaar. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 macarena mint
Consumentenadviesprijs: € 3,99

essence ¡Arriba! – waaier



FANtastic… De waaier met bloemenprint is onmisbaar voor verkoeling op warme dagen en is bovendien ultracool om te zien. Verkrijgbaar in 01 festival of colours. 
Consumentenadviesprijs: € 2,99.

Wat een leuke collectie! En die waaier, wat is hij prachtig! Ik zou deze alleen al kopen om te decoreren :). Waar zijn jullie benieuwd naar? 


essence iArriba!” is verkrijgbaar van half juli tot half augustus 2015 (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

xx Kimberley

Reacties

Unknown zei…
Wat een vrolijke collectie! Ik zou wel graag de hair chalk willen proberen. En de waaier ziet er ook super leuk uit.
Ja idd, vindt het er zo kleurrijk en leuk uitzien :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)