Elf - Matte Lip Colors

Voor wie graag verschillende lipproducten uitprobeert en houdt van budgetproducten, heb ik vandaag een leuke blogpost over deze Matte Lip Colors van Elf (Eyes Lips Face). Dit zijn jumbo lippotloden in verschillende matte tinten, die je voor een klein prijsje kan scoren op de webshop van Elf! 

Ik kocht in totaal 6 verschillende kleurtjes. Er zijn geen andere kleurtjes behalve deze 6! Deze heten Nearly Nude, Coral, Natural, Tea Rose, Praline en Rich Red.


Zoals we gewend zijn van de producten van Elf, hebben deze een standaard zwarte verpakking met het logo in het wit erop geprint. Wat ik zo handig vindt aan deze producten is de achterkant. De uiteindes van deze lippennen hebben dezelfde kleur als het lipproduct zelf. Zo vindt je ze sneller terug in je tas en collectie! 


Wanneer je de dop verwijderd, zie je de kleur tevoorschijn komen. Wanneer je net onder de lipkleur aan het draaigebied draait, komt er meer product tevoorschijn. Je hebt dus geen slijper meer nodig! Geen onhandig gedoe meer en geen geknoei!


Aangezien het matte lipproducten zijn hebben ze dus geen glans in zich. Normaal gezien zijn matte lipkleuren ook uitdrogend, maar bij deze productjes is dit niet het geval. Voor een matte lipproduct glijden deze goed wanneer je ze aanbrengt op je lippen. De kleurtjes zijn ook heel goed gepigmenteerd en de kleurtjes zien er allemaal even goed uit. 

Meestal zie je ook veel oneffenheden zoals velletjes op je lippen wanneer je matte producten gebruikt, maar ook bij deze is dit niet het geval! Wat zeker een pluspunt is. 

De kleurtjes blijven zo een uurtje of 3 goed zitten, maar na een hapje of drankje vervaagt de kleur wel. Hou daar dus rekening mee! Neem zeker je product mee in je tas, want door de dag heen, zal je hem zeker opnieuw moeten aanbrengen.

Hieronder zie je de verschillende kleurtjes terug, samen met swatches op mijn hand en lippen...

Nearly Nude




Coral




Natural




Tea Rose




Praline




Rich Red




Ik ben alvast heel erg enthousiast over deze lipproductjes! Voor maar €4 per stuk haal je deze in huis! Zeker een aanrader!

xx Kimberley

Reacties

lovely nude colours ! I am loving the last one :)

http://allornothing-blog.blogspot.co.uk/

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)