Catrice - Prime & Fine Eyeshadow Base

Catrice heeft een aantal nieuwe producten aan hun nieuwe assortiment toegevoegd en één daarvan is deze Prime & Fine oogschaduwbasis. Deze moet ervoor zorgen dat je oogschaduw de hele dag perfect op zijn plaats blijft zitten. 

De verpakking van deze oogschaduwbasis is simpel, maar oogt mooi. Hij voelt ook prettig aan want het doosje is mat. 


De basis breng je aan met een sponsapplicator en wrijf je vervolgens uit met je vingertoppen.



Voor wie niet graag producten gebruikt met siliconen kan ik jullie deze afraden want er zitten veel siliconen in. Ook zitten er bestanddelen in zoals Sheaboter die de huid verzorgen. Het product zelf is heel erg romig en smeert prettig uit. Je voelt wel tijdens het uitsmeren dat er wel degelijk siliconen inzitten. Je hebt ook maar een heel klein beetje nodig dus je doet er lang mee.

Ik heb de basis nu een tijdje getest en hij doet echt goed zijn werk! De oogschaduw blijft beter op mijn oogleden zitten en maakt de kleurtjes nog intenser over de basis. Ook na het aanbrengen van de basis kan je makkelijk je oogschaduw blenden! Echt een fijn en goedkoop product dat zijn werk doet!


Deze oogschaduwbasis heeft een prijskaartje van €3,59 (Heel erg goedkoop en even fijn om mee te werken als je het vergelijkt met die van Too Faced en Urban Decay) en is verkrijgbaar bij Kruidvat in België en bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

Zeker een topproduct en een aanrader!
xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)