Preview - Essence - Trend Editie "Secret Party"

Vanaf juni t/m half juli 2015 zorgt Essence voor veel fun en feestplezier met deze trend editie "Secret Party". Met deze productjes zorg je zelf voor een bijpassende zomerse look! 
Zomerse bronzingpoeders, lichte texturen en vrolijke Caribische kleuren als oranje, roze, turkoois, mint en bruin. Onder de must-haves vallen de kabuki brush met super zachte haartjes en de body spray met een licht verkoelend effect op de huid. En dan de stickers voor op je glas in zomerse designs, zoals een flamingo of een palmboom. Zo vind je altijd je eigen glas terug na een duik in het zwembad! #bestpartyever – met essence!




essence #secret party – eyeshadow

01 glow of my life

02 swimming pool to go

Ssssst, er is een feestje! Twee oogschaduwen met een zachte textuur geven je ogen een langhoudend kleuraccent en een finish met een subtiele glans. Warm bruin en koel mint met een leuk flamingo- of palmblad reliëf creëren een zomerse look & feel. Verkrijgbaar in 01 glow of my life en 02 swimming pool to go.
Consumentenadviesprijs €1,89.

essence #secret party – blush

01 pink up your life

Plezier in de zon! Met deze blush geef je je wangen een warme, zomerse blos. De zijdezachte poedertextuur is gemakkelijk te blenden en voelt bijzonder prettig aan op de huid. Verkrijgbaar in 01 pink up your life.
Consumentenadviesprijs €2,99.

essence #secret party – bronzing powder

01 glow of my life

Alvast een tintje? De matte bronzingpoeder is gecombineerd met een lichtere tint met subtiele glanspigmenten en geeft een natuurlijke zongebruinde teint. Het teenslipper dessin maakt deze poederdoos tot een echt zomergadget. Verkrijgbaar in 01 glow of my life.
Consumentenadviesprijs  €3,59.
essence #secret party – kabuki brush

01 brush-tastic

Zomerkwast! Een perfecte teint is op elk zomers feestje een must! De ultrazachte kabuki brush is niet alleen ideaal voor de bronzingpoeder of blush maar past bij elke poeder – of deze nu los of compact is. Verkrijgbaar in 01 brush-tastic.
Consumentenadviesprijs €4,59.
  
essence #secret party – nail polish

01 swimming pool to go

02 too pool for school


03 pink up your life

04 keep calm and party on

Kleurexplosie… de langhoudende nagellak geeft je nagels een hoogzomerse glans en een gel-finish in zachtgroen, azuurblauw, felroze of gedurfd oranje. Perfecte eye-catching kleuren voor je handen en voeten! Verkrijgbaar in 01 swimming pool to go, 02 too pool for school, 03 pink up your life en 04 keep calm and party on.
Consumentenadviesprijs €1,89.
  
essence #secret party – body spray


Pool bo(d)y! Een lichte verfrissing is altijd goed om weer door te kunnen. De lichte spray verkoelt snel het gezicht en lichaam en heeft ook nog eens een heerlijk geurtje. Verkrijgbaar in 01 splish splash.
Consumentenadviesprijs €2,99.
  
essence #secret party – drink markers


Mijn drankje! Tijdens het dansen, zwemmen of relaxen in de zon kun je gemakkelijk je glas kwijtraken. Maar dat is nu geen probleem meer met deze ultracoole stickers: met de zes felgekleurde zelfklevende siliconen stickers herken je je glas zo tussen de andere. Plak simpelweg een grappig design op het glas om het te markeren als jóuw glas! Verkrijgbaar in 01 don’t drink and dive.
Consumentenadviesprijs €1,99.

essence #secret party – cosmetic bag



Beauty-schuilplaats! De transparante make-up tas met een neonroze rits houdt al je essentiële beautyproducten bij elkaar tijdens het zwembadfeestje! Het tasje kan heel wat waterspetters aan; zo zijn al je it-producten perfect beschermd. Verkrijgbaar in 01 my friend has a swimming pool.

Consumentenadviesprijs €2,59.

Ik ben alvast benieuwd naar de kabuki kwast, nagellakjes en de bodyspray! Waar zijn jullie benieuwd naar? Deze collectie zal verkrijgbaar zijn van juni tot half juli bij Kruidvat in België en Kruidvat en Trekpleister in Nederland. 

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)