Elf- Moisturizing Lipsticks

Vroeger was ik niet zo een fan van lipsticks. De laatste tijd is dit heel erg veranderd en moet ik elke keer in de Kruidvat binnenloop naar de rekken kijken waar de lipsticks staan. Op de webshop van Elf zag ik onlangs deze Moisturizing Lipsticks en in was er heel erg benieuwd naar. Ze zagen er mooi uit van kleur en voor €4 per stuk kon ik het niet laten om ze te testen.



Er zijn in totaal 10 kleurtjes beschikbaar, waarvan ik er 4 heb besteld. Ik ben heel erg into de nude en roze kleurtjes de laatste tijd en daarom kocht ik 4 soortgelijke kleurtjes.
De kleurtjes die ik kocht zijn Pink Minx, Flirty & Fabulous, Wink Pink en Party in the buff.






De verpakkingen van de lipsticks zijn matzwart van kleur en hebben in het midden een blinkend zwart bandje. Deze zien er best wel chique uit. Aan de onderkant van de lipstick zie je de kleur goed terug, handig als je je lipsticks zoals ik met de onderkant naar boven bewaard. Zo zie je ze goed in je collectie zitten.


Ik heb de lipsticks allemaal geprobeerd en deze zijn fluweelzacht van textuur. Ze glijden als boter op je lippen en blijven erg goed op hun plaats zitten ook. De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd en voelen prettig aan op je lippen. De reden waarom ze zo hydraterend zijn is omdat ze shea boter bevatten en ook bestanddelen bevatten zoals vitamines A, C en E.

Ze blijven een aardig tijdje op je lippen zitten, maar na een drankje of wat eten vervaagt de kleur wel. Voor de rest zijn dit prima lipsticks! Hieronder zie je de verschillende kleurtjes en hun swatches terug.

Party In the Buff





Pink Minx





Wink Pink





Flirty & Fabulous





Ben je op zoek naar mooie lipsticks die goed hun werk doen, een mooie variatie aan kleurtjes hebben en die je lippen verzorgen en hydrateren? Dan kan ik deze jullie zeker aanraden. Voor een klein prijsje van €4 per stuk heb je heel erg goede lipsticks in huis!

xx Kimberley



Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)