Wet 'n Wild - MegaLast Lip Colors

Wet 'n wild heeft heel erg mooie producten die ook helemaal niet duur zijn. Ook deze MegaLast Lip colors zijn ook heel erg betaalbaar. Er zijn een heleboel kleurtjes van deze collectie verkrijgbaar, maar ik kocht er maar twee. De kleurtjes die ik kocht zijn 906D Wine Room en 911D Stoplight Red.


Deze lipsticks hebben een standaard zwarte kleur als verpakking en de dopjes zijn transparant. Zo kan je de kleur goed zien. Ook zijn ze makkelijker terug te vinden in je collectie.

Ze hebben een semi-matte, crème finish ineen. Wanneer je ze aanbrengt glijden ze op je lippen. Althans dat zegt Wet 'n Wild erover.

Ze hebben ze een mooie kleur wanneer je ze swatched op de rug van je hand, maar wanneer je ze aanbrengt op je lippen vind ik ze niet zo mooi staan, vooral de kleur Stoplight Red ziet er echt niet mooi uit. Ik heb ze heel precies proberen aanbrengen, maar door de platte vorm van de lipstick kan je ze echt niet mooi aanbrengen en dat zie je ook terug op de swatchfoto's. Zacht van textuur zijn ze wel, maar echt onhandig qua vorm.

De lipsticks bevatten volgende huidverzorgingsingrediënten: Hyaluronzuur Microspheres (bied een buitengewone hechting op de lippen),exclusieve polymeer complex (kusachtige uitstraling en textuur) en Natuurlijke mariene plantenextracten Co-enzym Q en vitamine A & E (voor gladde lippen).

906D Wine Room



 

911D Stoplight Red




Qua werking zijn het echt goede lipproducten, ze doen echt hun werk, maar door de platte bovenkant van de lipstick kan je deze echt niet mooi aanbrengen. Een punt zoals de meeste lipsticks had dus beter geweest! Je kan deze lipsticks vinden via de webshop Boozyshop. Deze lipproductjes kosten €3,95 per stuk

xx Kimberley

Reacties

Es zei…
De tweede is heel mooi! X
Anoniem zei…
Ik heb nu één wet n' wild lipstick en die is zo fijn! Deze variant vind ik ook erg mooi :) x

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)