Preview - Catrice - Limited Editie "Nude Purism"

Vanaf maart 2015 kan je in de schappen van Catrice deze nieuwe leuke Limited editie "Nude Purism" vinden. De nude trend breidt zich verder uit naar deze lente en dit zie je ook terug in deze collectie.


Zachte nude tinten, gebroken wit, zandkleuren en roze zijn samen te vinden in deze make-up producten. De all-over nude trend is een goede beknopte samenvatting van wat je zal vinden. Pure minimalisme dus. Ook is deze trend terug te vinden op alle catwalks! Succes verzekerd dus.

Deze collectie biedt schitterende quattro oogschaduwen, lipsticks met een glossy finish en nagellakjes in taupe, koffie, rosé en koel lichtblauw. De eye-catcher van deze collectie is zeker en vast de highlighter met 3D reliëf! Ik kan alvast niet wachten en ben benieuwd naar alles!

Laten we kijken wat er ons te wachten staat.


Nude Purism by CATRICE – Nude Eye Colour Quattro


C01 Naked Brown


C02 Taupe-less


Neutraal. Twee overtuigende quattro's met elk vier trendy nude kleuren: zand, rosé en koffie worden aangevuld met koel lichtblauw. Taupe, lichtroze en zachtroze worden begeleid door donker aubergine. Beide combinaties bevatten zowel matte als zijdeglanzende tinten die mooi en subtiel gecombineerd kunnen worden. De zachte textuur is langhoudend, biedt maximale dekking en is gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Naked Brown en C02 Taupe-less.
Consumentenadviesprijs: € 4,59
 
Nude Purism by CATRICE – Gentle Lip Colour


 C01 Barely Pink
C02 Silky Rose

C03 Delicate Rosewood

C04 Nearly Nude

Zacht en glanzend. Vier subtiele nudetinten toffee, roze, rosé en klassiek rozenhout creëren supernatuurlijke kleuraccenten op de lippen. De crèmige textuur heeft een glanzende finish en is verpakt in een luxe zwartmatte huls. Verkrijgbaar in C01 Barely Pink, C02 Silky Rose, C03 Delicate Rosewood en C04 Nearly Nude.
Consumentenadviesprijs € 4,59

Nude Purism by CATRICE – Pure Shimmer Highlighter


Couture voor de huid. De mooiste (under)statement van deze editie is een lust voor het oog: de Pure Shimmer Highlighter. Het aantrekkelijke 3D relief van de ultrazachte, geperste poeder is als een zacht glinsterende honingraat. Subtiele nudetinten en lichtreflecterende pigmenten voor subtiele highlights op het gezicht en de neklijn. Verkrijgbaar in één kleur.
Consumentenadviesprijs € 4,59


Nude Purism by CATRICE – Nude Nail Lacquer

C01 Taupe-less

C02 Barely Pink

C03 Pure Blue

C04 Naked Brown

Ware perfectie. Koffie, rosé, taupe en koel lichtblauw verwelkomen het lenteseizoen en matchen perfect met de nieuwe nudetinten van designerjurken. De Nude Nail Lacquer biedt subtiele kleur – met en zonder effecten – optimale dekking en ultieme glans. Deze tinten zijn dé must-haves van het lenteseizoen. Verkrijgbaar in C01 Taupe-less, C02 Barely Pink, C03 Pure Blue, C04 Naked Brown.
Consumentenadviesprijs € 2,99

Deze collectie zal verkrijgbaar zijn bij Kruidvat in België en Nederland en bij Trekpleister (Nederland).

xx Kimberley


Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)