Dior - Skin Nude BB Cream

Jawel, een tweede luxemerk! Deze Skin nude BB creme van Dior stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Verschillende beautybloggers zoals Cynthia van Miss lipgloss en Mascha van Beautygloss zweren bij dit product.



Deze BB creme komt met een handige pompflacon, heel erg hygiënisch en makkelijk te gebruiken.


Dior beweert dat deze BB creme net zo goed is als de Koreaanse BB cremes. De Koreaanse BB cremes staan natuurlijk bekend als de beste BB cremes ter wereld. Deze van Dior beschermt, verzorgt, en dekt net zo goed als een foundation. En hij ruikt ook nog eens heerlijk!

Dit product bevat vrij veel siliconen, dus als je daar niet van houdt, koop je deze best niet.


Volgens Dior heeft de Diorskin Nude BB Creme vier effecten :
  1. Het hydrateert dankzij het Jistenextract. Het stimuleert de aquaporines, de proteïnen die de passage van watermoleculen door de celmembranen activeren waardoor het vocht optimaal door de verschillende huidlagen kan circuleren en de huid diepgaand en duurzaam gehydrateerd wordt.
  2. Het maakt de huid zacht en glad dankzij de malve. Door het herstel van de epidermis te stimuleren en te reguleren wordt het huidoppervlak gladder en de huidtextuur fijner.
  3. Het egaliseert de huid dankzij de hibiscus. Het extract verwijdert dode huidcellen op een natuurlijke manier waardoor de huidtextuur en de huidskleur egaler worden en de teint gaat stralen.
  4. Het beschermt de huid dankzij een SPF en het complementaire anti-oxiderende effect van de drie theesoorten (groene, witte en rode thee). Zij verminderen de oxidatie van de cellipiden, beschermen het DNA en remmen de vorming van vrije radicalen af.


Voor een BB creme is deze heel vloeibaar. Bij de meeste BB cremes zie je meestal een dikkere textuur zoals een dagcreme. Wanneer je hem aanbrengt op je gezicht voelt hij dan ook heel erg licht.
Hij dekt heel erg goed en je ziet amper dat je een product aanhebt. Je hoeft hem ook niet echt af te poederen want hij heeft een matte finish. Ik ben erg onder de indruk van dit product!

Deze BB creme kost maar liefst €42,50, maar hij is het echt meer dan waard! Ik kocht mijn BB creme in de kleur 001, dit is de lichtste kleur. In totaal zijn er 4 kleuren beschikbaar. Ik kocht dit product bij Ici Paris XL

xx Kimberley

Reacties

Anoniem zei…
Ontzettend fijn product! Ik denk dat ze mijn kleur niet hebben, helaas. Fijne review x
Echt een fijne BB hé deze! Heb hem ook en echt wel tevreden. Wel jammer dat je geen full-face foto toont, want op je hand kan je toch echt niet goed zien wat hij nu eigenlijk doet? x
Ik maak binnenkort een artikel met een make-up look en alle producten die ik daarvoor gebruik :) Deze zal er ook bij zitten, dan zie je hem op full-face foto :) x Maar groot gelijk heb je ;)
Ik heb een heel erg lichte huidskleur en ik heb de lichtste kleur gekocht (in dit artikel) en hij werkt perfect :) Als je in de winkel bent kan je hem natuurlijk altijd swatchen en hulp vragen :) x

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)