Barry M - Aquarium Nail effects - Nagellakjes

Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken of texturen te proberen op het gebied van nagellak. Zo zag ik deze leuke lakjes van Barry M op de webshop van Alicejo. Deze zijn van hun Aquarium collectie. Er zijn in totaal 8 lakjes voor deze collectie ontwikkeld en ik kocht er 2 van. Deze hebben de namen #4 Mediterranean en #6 Pacific


Deze lakjes hebben beiden duochrome kleuren. Dit wil zeggen dat er 2 kleurtjes in één nagellakje samen zitten en dat de kleurtjes in elkaar overlopen. Een beetje hetzelfde effect als ombre kleurtjes.

Mediterranean

De kleur Mediterranean doet me heel erg denken aan de zonsondergang. De typische warme kleuren zoals rood, paars, geel en goud kan je nu ook op je nagels dragen. Hoe leuk!



Pacific

En natuurlijk doet Pacific me denken aan de oceaan. De blauwe en groene kleurtjes samen zijn prachtig!



Wanneer je de lakjes alleen aanbrengt, kunnen ze wat doorzichtig overkomen op je nagels. Daarom gebruik je best een donkere basis eronder zoals een zwarte nagellak. Deze ogen dan ook veel mooier! Wat ik wel heb gemerkt bij de kleur Pacific is, wanneer je deze aanbrengt, je de lijntjes kan zien waar je met je kwastje bent geweest en dit laat een 'streperig' effect na wat niet zo mooi is. Je kan dit ook zien bij de swatches. Bij Mediterranean heb ik dit niet.

Voor de rest zijn dit hele mooie lakjes met hele mooie kleurtjes. Ze zijn goed van kwaliteit (mits een donkere basis), ze hebben een handig kwastje, lakken prettig en blijven lang zitten.

De lakjes kan je hier en hier vinden. Ze kosten €5,35 per stuk.

xx Kimberley

Reacties

Anoniem zei…
So pretty shades!!

artdicted2.blogspot.de/

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)