W7 - Chunky Cheeks Blushes

Ik heb nog nooit blushes in stickvorm gebruikt. Toen ik deze stick blushes van W7 op de webshop van Make-up musthaves zag staan, was ik er wel benieuwd naar en heb ik ze dan ook besteld om te testen. Deze stickblushes heten de Chunky Cheeks blushes en bevatten crème blush in de vorm van een handige stick. Heel erg praktisch voor onderweg. Zo hoef je geen blush kwast meer mee te nemen.



Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleurtjes, maar ik kocht er maar 3. De blushes die ik kocht heten London, New York en Paris. De kleur die ik niet kocht heet Tokyo en is een donkerroze kleur.
Zoals jullie wel zien zijn deze blushes geïnspireerd op verschillende hoofdsteden van de wereld.


De verpakking van deze blushes zien er heel erg goedkoop uit en ze voelen ook zo aan. De onderkant van de verpakking heeft een zilveren randje. Dit zijn draaimechanismes zodat je net als de meeste lipproducten aan de verpakking kan draaien om het product tevoorschijn te toveren.

De kleurtjes van de blushes zijn heel erg mooi en ze zijn heel erg zacht van textuur. Ook wanneer je ze aanbrengt voelen ze heel erg zacht aan en ze blenden ook heel goed uit. Ik ben normaal gezien niet zo een fan van crème blushes, maar deze zijn heel erg aangenaam in gebruik.


Hieronder zien jullie de verschillende kleurtjes.

London 



New York



Paris



London/New York/Paris

Ik heb al verschillende producten gebruikt van het merk W7 en ik moet zeggen dat ze degelijke producten hebben voor een budgetmerk. De producten blijven niet zo heel lang zitten zoals de meeste luxeproducten, maar je kan je make-up tijdens de dag wel even bijwerken. 

Deze sticks kosten €3,99 per stuk, wat niet echt veel is in vergelijking met bijvoorbeeld de Hema blushes die meestal rond de €5 kosten en soms heel erg tegen kunnen vallen.

xx Kimberley 

Reacties

Unknown zei…
Wat zijn ze mooi. Ben benieuwd hoe deze je staan.
Karlien zei…
oh wow mooie kleurtjes!
lijkt mij wel heel handig

liefs
Karlien

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)