Nieuwe sieraden

Op Facebook zag ik een reclame voorbij komen van de webshop Urban Hippies. Dit is een webshop uit Nederland die sieraden verkoopt. Leuke kettinkjes, oorbelletjes of ringen, je kan het er allemaal vinden. De sieraden zijn met de hand gemaakt door de verkoopster. Een hele leuke webshop met mooie spulletjes. Echt een aanrader voor kerstinkopen! 

Aangezien ik een obsessie heb voor alles wat met vogeltjes te zien heeft, kon ik het natuurlijk niet laten om deze 2 kettinkjes te bestellen. Ik kon niet kiezen uit een gewoon vogeltje of een kolibrie, dus ik bestelde beiden (shame on me). Ze zijn heel mooie gemaakt, maar het enige wat ik een beetje jammer vindt zijn de kleurtjes. Zo is het hangertje bv. zilver en het kettinkje goud of brons. Ik vind het veel mooier wanneer alles in hetzelfde kleurtje is.




Je kan in de webshop kiezen of je een korte en lange kettinkjes wil en ook de kleurtjes van de bolletjes kan je kiezen. Heel erg leuk! Deze kettinkjes variëren in prijs maar liggen rond de €22,50 per stuk.


Ook zag ik nog deze armband op de webshop van Modemusthaves. Ik was meteen verliefd toen ik deze zag. Ook past hij perfect rond mijn pols. Deze zal ik de komende tijd zeker en vast  veel dragen. Deze kostte €16,95 en is nog steeds te koop!



xx Kimberley

Reacties

Es zei…
Ziet er leuk uit! X

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)