OPI shatter nagellakjes voor maar €0.89

Onlangs ploeterde ik door het make-up schap van de Action en daar vond ik 2 crackle lakjes van het bekende nagellakmerk OPI. Ik was aangenaam verrast om dit te vinden bij de Action. Eerder had ik het al over de producten van MAX factor die ik daar vond voor een miniprijsje. Ook deze lakjes vond ik voor de meer dan schappelijke prijs van €0.89 per stuk! De normale prijs van deze lakjes ligt rond de €10 per stuk!

Deze crackle lakjes zijn bij jullie allicht wel bekend. Het zijn topcoats die je boven je gewone lakjes aanbrengt. Na enkele seconden krijg je een 'crackle' effect (zie foto). Deze zijn al een tijdje niet meer hip, maar voor zo een prijsje heb ik ze graag in mijn stash!







Hieronder enkele swatches.

Silver shatter









Shatter the scales


 


De lakjes mogen misschien dan niet meer zo hip zijn, nu ik ze weer ben beginnen gebruiken besef ik pas hoe makkelijk ze zijn om iets van nail art op je nagels te hebben. Ben je niet zo goed in nail art, dan zijn deze een aanrader voor jou! 

Ook zijn ze heel erg makkelijk aan te brengen. Een laagje zwarte nagellak op je nagels (op de foto gebruik ik de Rimmel 60 seconds lak in de kleur 800 black out) en een laagje van deze cracklelak (nadat het zwart volledig is opgedroogd) en klaar!

Hip of niet, ik ben superblij met deze 2 aankoopjes en ga ze zeker nog gebruiken!

xx Kimberley






Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)