Essence - Nieuwe producten (Augustus)

Vanaf half augustus wordt het nieuwe herfst/winter seizoen nóg aantrekkelijker met de vele must-have producten waarmee de essence collectie wordt uitgebreid. Creëer een geweldige look mét wow-effect!


Metallic finish voor de ogen, innovatieve mascara’s, langhoudende en doeltreffende lipmake-up, multifunctionele en verzorgende foundations met luchtige formules en een subtiele glans en de nieuwste  IT nagellakken – de unieke make-up van essence blijft steeds weer verrassen!

Ogen

essence effect eyeshadow    

                                






Vloeibare effecten! Dit herfstseizoen zijn metallic, holografische en sprankelende effecten ook verkrijgbaar in vloeibare vorm. De
langhoudende, niet-plakkerige oogschaduws zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren met verschillende effecten: metallic brons, glanzend beige, glinsterend roségoud, helder abrikoos, sprankelend taupe en holografisch groengoud. Gemakkelijk aan te brengen en met een geweldige dekking, gepresenteerd in zilvermetallic tubes. Verkrijgbaar in totaal zes kleuren. Adviesprijs: €2,99.

essence kajal pencil



Kleurrijk! Vanaf half augustus kun je een trendy
cool grasgroen kleuraccent aanbrengen rond je ogen. De textuur van de kajal is bijzonder zacht en gemakkelijk te blenden – ideaal voor de gevoelige huid rondom de ogen. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal acht kleuren.
Adviesprijs: €0,99.

essence effect eye pencil   

                                     
 





Magisch! Het oogpotlood met een hippe metal finish in goud, zilver, groen, turkoois, paars en donkergrijs geeft
langhoudende resultaten. Het hoog gepigmenteerde textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft een sprankelend effect. Verkrijgbaar in totaal zes kleuren.
Adviesprijs: €1,99.

essence crystal eyeliner     

                                              
Sprankelende momenten: nu ook met
holo effect! Met de langhoudende geltextuur en hoog gepigmenteerde crystal eyeliner creëer je een waanzinnige, luxueuze en glinsterende eyeliner look! Extra tip: de eyeliner kan ook gebruikt worden als topping voor de wimpers, voor glamoureuze wow-highlights! Het kwastje garandeert een precieze applicatie. Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal vier kleuren.
Adviesprijs: €2,39.


essence liquid ink high shine & liquid ink matt eyeliner 




Glans versus mat! De klassieke eyeliner look krijgt serieuze concurrentie van deze twee nieuwe zwarte varianten. De vloeibare, hoogglanzende eyeliner creëert een prachtige lijn met een hoge glans, terwijl de vloeibare matte eyeliner een cool mat effect geeft. 
Adviesprijs €2,89.

essence lash base mascara   


                                     
De eerste basismascara van essence! Het verlengt en versterkt de wimpers en biedt extra volume. Breng simpelweg de witte basis mascaratextuur aan en vervolgens je favoriete mascara. Geschikt voor contactlensdragers.
Adviesprijs €2,59.

essence lash princess mascara         



                            
Koninklijk! De nieuwe prinses mascara met het bijzonder gevormde cobraborsteltje dekt elke individuele wimper voor dramatisch volume en een prachtige, intense blik. Voor superverleidelijke wimpers. Als een echte prinses wordt de mascara gepresenteerd in een prachtige avondjurk. Prinsessence!
Adviesprijs €3,39.

essence 2in1 lash and brow comb 

                               
In vorm! Mascaraklontjes en wilde wenkbrauwen behoren nu tot de verleden tijd. De praktische 2in1 wimper- en wenkbrauwborstel voegt twee handige beautytools samen tot één product. Verpakt in een handig etui, dus ook ideaal voor gebruik onderweg. 
Adviesprijs €1,89.

essence sharpener      






                                                 
Tip top! De nieuwe puntslijper is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en heeft twee kanten – voor dunne en voor jumbo potloden! Nu kan je al je cosmeticapotloden slijpen in een oogwenk, zodat ze een geweldige punt hebben en klaar zijn voor gebruik!
Adviesprijs €0,99.

Lippen

essence effect lipgloss  

                                         
Effectief op de lippen! Vanaf half augustus is de populaire effect trend ook beschikbaar voor je lippen. Of je nu
flakes, metallic, holografisch of ultieme glanseffecten wilt – deze acht nieuwe lipglosses garanderen een absoluut wow-effect. Abrikoos, roze en rood worden gecombineerd met de meest spannende effecten, zodat alle ogen dit seizoen op je lippen gericht zullen. Verkrijgbaar in totaal acht kleuren.
Adviesprijs €2,59.

essence glossy lipbalm     

                                                
Smakelijk: voor dit najaar is een verrukkelijke frambozensorbet aan de lipbalsem collectie toegevoegd. De lichte, voedende formule van deze
frisroze lipbalsem geeft je lippen een prachtige glans en heeft een heerlijke frambozengeur. Verkrijgbaar in totaal vijf kleuren.
Adviesprijs €0,99.


essence longlasting lipstick (matt effect)



Matte wereld! De populaire langhoudende lipsticks zijn vanaf half augustus verkrijgbaar in twee nieuwe fluwelig matte tinten. Dankzij de lichte, crèmige textuur van de rode en van de nude lippenstift, krijgen je lippen een intensieve kleur die aanhoudt tot in de kleine uurtjes zonder de lippen uit te drogen. Verkrijgbaar in twee kleuren.
Adviesprijs €2,39.

essence lipliner


In lijn! De
coole lipliners verzekeren je van duidelijke contouren en prachtig gevormde lippen – nu met een verbeterde superzachte formule die het aanbrengen nog gemakkelijker maakt. Nu wordt de collectie uitgebreid met drie nieuwe kleuren: naast oranje en kersenrood, een transparante contourpotlood dat geschikt is voor elke kleur lippenstift. Verkrijgbaar in totaal negen kleuren. Consumentenadviesprijs €0,99.

Gezicht

essence soft touch mousse make-up


Zachte teint… Deze make-up met een delicate mousse textuur geeft je gezicht een natuurlijke, egale en matte teint zonder de poriën te verstoppen. Vanaf half augustus is deze make-up verkrijgbaar in een nieuwe tint die ideaal is voor de lichte tot medium gekleurde huid! Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal vijf tinten.
Adviesprijs €3,89.


essence stay all day 16h long-lasting make-up   


Het blijft en blijft… Deze langhoudende foundation verzekert je de hele dag door van een egale en zijdezachte teint – nu in een nieuwe tint die ideaal is voor lichte tot medium gekleurde huid. De fijne textuur zorgt voor een gelijkmatige verdeling. Dankzij het handige pompje is het perfect te doseren. Voor een stralende look. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal vijf tinten. 
Adviesprijs €3,89.


essence stay all day 12h long-lasting powder      


Fulltime job! De poeder uit de
stay all day collectie is er nu in een nieuwe tint die ideaal is voor lichte tot medium gekleurde huid! De fluweelzachte, ultrafijne poeder geeft je teint de gehele dag een zijdezachte, egale look met een professionele finish. De poeders combineren perfect met de populaire stay all day 16h long-lasting make-up en bieden medium dekking. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal vier tinten.
Adviesprijs €3,59.


essence sun club shimmer bronzing powder   
    

Zomers tintje… De
bronzing poeder van de essence sun club lijn is er in een nieuwe tint voor de lichtere huid. Voor een stralende, licht getinte finish voor gezicht en hals. De zijdezachte textuur met een prachtig 3D zandreliëf zorgt voor een vleugje zonneschijn op je wangen in de herfst! Verkrijgbaar in twee varianten – voor de lichtere en de donkerder gekleurde  huid.
Adviesprijs €2,99.

essence soo glow! cream to powder highlighter  


      
Glamour glow! De nieuwe highlighter geeft de teint fantastische glansaccenten. Tijdens het aanbrengen verandert de crèmige textuur in een fluweelzachte, poederachtige formule. Om met de vingers gemakkelijk accenten aan te brengen op jukbeenderen, binnenooghoek en onder de wenkbrauwen. De highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren –licht rosé en champagne. Geschikt voor alle huidtypen.
Adviesprijs €2,89.
essence soo blush! cream to powder blush   


         
Opgefrist: deze gloednieuwe blush geeft je teint een vleugje kleur voor een gezonde, frisse look. De romige textuur met poederfinish smelt praktisch op de huid en is gemakkelijk aan te brengen en te blenden met de vingers. Verkrijgbaar in warm roze en een frisse abrikoostint.
Adviesprijs €2,89.
essence silky touch blush          




                                  
Wangen van satijn! Een frisse tint op de wangen is essentieel voor de perfecte najaarslook. Hiermee breng je prachtige accenten aan op je wangen. In twee nieuwe najaarskleuren: pruim en perzik.
Adviesprijs €2,59.

Nagels
essence colour & go nail polish












Kleuren update! In half augustus zullen 13 nieuwe en trendy kleuren worden toegevoegd aan de colour & go collectie, van pastelgeel tot helder oranje en van rood tot zachtroze en lila. Met een coole suède finish in denim blauw, een mat roze effect en twee nude kleuren met een satijn look. Ook de lakjes met hoogglans gel-finish hebben een extreem korte droogtijd. Voor perfect gelakte nagels in een oogwenk! Verkrijgbaar in 13 nieuwe tinten en in totaal 48 trendy kleuren.
Adviesprijs €1,69.


essence effect
nail polish     










                                            
Nieuwe effecten! Vibrerende veertjes, twinkelende bling bling, galactische flakes, holograms en feestjuweeltjes – nieuwe effecten in trendy kleuren als rood, roze, smaragdgroen en goud zullen de harten van alle fashionista’s harder laten kloppen. De nagellakken zijn gemakkelijk aan te brengen, hebben een hoge dekking en garanderen 3D wow-manicures. Verkrijgbaar in tien nieuwe en in totaal 21 kleuren met zes verschillende effecten.
Adviesprijs: € 1,99


Nail art

essence nail art hello foils! transfer solution &
transfer
foils                

                                                
Fantastic folies! Deze folies brengen de coolste graffiti stijlen direct over op je nagels met de hipste effecten – holografisch, metallic en blingbling. Zo werkt het: breng de transfer solution aan op je nagels en wacht 80-90 seconden. Verwijder de beschermlaag van de folie en druk de folie met de glanzende kant op je nagels. Verwijder na enkele seconden de folie en verzegel het resultaat met een top coat – klaar! Herhaal de stappen voor elke nagel. De transfer foils zijn verkrijgbaar in drie versies. 
Adviesprijs €1,49 voor de foils en €1,89 voor de transfer solution.

essence nail art 3in1 magic magnets     


                     
Magische nagels… nu in een nieuwe 3in1 versie! Met deze magneet kun je maar liefst drie verschillende dessins creëren op je nagels. Zo werkt het: selecteer één van de drie mogelijkheden en breng de spacer in de gewenste positie. Houd de magneet vijftien seconden boven de zojuist aangebrachte en nog natte magnetics top coat en je gekozen design is klaar: schattige hartjes, coole golven, crazy cirkels, funky ruitjes en zigzag designs. Verkrijgbaar in twee versies.
Adviesprijs €2,59.

essence nail art sparkle sand top coat  
                      

Zand in stijl! Deze top coat met zandeffect is een populaire must-have. Breng je favoriete nagellak aan en laat deze drogen om vervolgens de sand top coat aan te brengen. Voor elke kleur is er nu een licht matte, fantastische 3D structuur met zanddeeltjes mogelijk.
Adviesprijs €1,99.

essence nail art hot’n cold top coat  
                         


Buiten-binnen-effect. Uniek en innovatief – dit is de eerste top coat die verandert van kleur door verandering van omgevingstemperatuur. Het werkt zo: breng de hot’n cold top coat aan op een licht gekleurde basis nagellak. De topper kleurt blauw wanneer deze buiten kouder wordt – en binnen, waar het warm is, kleurt de topper weer transparant zodat de originele lichte basiskleur zichtbaar is.
Adviesprijs €1,99.

 essence nail art stickers     
                                         




Stick on! In het nieuwe seizoen zijn de populaire nagelstickers er in vijf nieuwe dessins met supertrendy effecten! Bling bling, holografische strepen, neon, glow in the dark of kleuren die door de temperatuur veranderen – wat je je maar kunt wensen is mogelijk; jouw stemming bepaalt je look! Verkrijgbaar in vijf nieuwe en in totaal negen versies.
Adviesprijs €1,39 .

essence effect nails      
                        


Nieuwe effecten! Met nail effects geef je je nagels spannende driedimensionale effecten. Dit najaar zijn het neon glitters en unieke glow in the dark parels die een nieuwe eye-catching stijl geven aan je nagels! De potjes met praktische dekseltjes maken het aanbrengen extra gemakkelijk. Besprenkel de effect nails op de nog vochtige nagellak en je bent klaar – geniet van je eigen compleet individuele nagelstijl met 3D look! Een kleine tip: strooi de effect nails in het dekseltje en dip je nagel daarin. Verkrijgbaar in acht verschillende texturen en kleuren.
Adviesprijs 1,99.

essence GLOW in the night click & go nails                 


Populair en absolute must-haves voor feestjes: click & go nagels met een French manicure look zijn nu verkrijgbaar in een glow in the dark versie. Twaalf zelfklevende kunstnagels voor een profi French look die ook nog eens licht geven in het donker! Kies simpelweg je gewenste grootte, plak op je nagel en druk goed aan. Klaar is kees! Je nagels zien er supergaaf en verrassend uit – tot drie dagen lang!
Adviesprijs €2,99

Studio Nails 

essence gel-look plumping top coat  


Gel-like… nagels met een hoogglans gel finish zijn nog steeds razend populair. De nieuwe textuur van deze top coat maakt de nagels zichtbaar egaler, biedt een extreme glans en beschermt tegen alle dagelijkse invloeden van buitenaf. Voor een professioneel gel effect!
Adviesprijs €1,79.

essence studio nails all in one complete care  



Multi-talent! De nieuwe all in one complete care is een echte alleskunner. Als basecoat en ridge filler bereid je je nagels ermee voor op een gekleurde lak. De speciale formule met druivenpitolie kan ook worden gebruikt als een top coat met een hoogglans finish die een langhoudende kleur garandeert. 
Adviesprijs € 1,89.

essence studio nails jelly pearls hydrating gel  


Vitaminen voor je nagels… de voedende verzorgingsgel met een fruitige geur herstelt gestreste nagels. Masseer de voedende nagelverzorgingsgel met pro-vitamine B5 in en de amandelolie komt vrij uit de pareltjes in de gel. Deze geweldige gel wordt snel geabsorbeerd door de nagels en laat geen vettig laagje achter. 
Adviesprijs €1,89.

essence creative tip guides  


Tip top! Vanaf augustus kan je je vingertoppen decoreren met een talloze dessins. Als aanvulling op de populaire French manicure sjablonen biedt essence nu ook nieuwe tip guides met hartjes, engelvleugeltjes en maantjes. Ze zijn supergemakkelijk aan te brengen en superinspirerend voor creatieve nagelstylistes. 
Adviesprijs € 0,99.

Gel nails at home

essence gel nails at home cleansing sponge     

         
Hulpmiddeltje… de
cleansing sponge is een perfect alternatief voor wattenschijfjes! Het zachte synthetische materiaal is ideaal voor het reinigen van je nagels met de 2in1 primer & cleanser en voor het verwijderen van gelrestjes. Geen irritante katoenvezels meer op je gel manicure! De cleansing sponge is geschikt om te wassen en is herbruikbaar.
Adviesprijs €1,59.

essence gel nails at home 2in1 primer & cleanser     




Prime & clean! De primer en
cleanser zijn nu verenigd in één duoproduct! Voordat je de gel manicure aanbrengt, gebruik je de 2in1 primer & cleanser met de cleansing sponge om je nagels optimaal voor te bereiden op een langhoudende manicure en ze grondig te reinigen. De 2in1 primer & cleanser kun je ook gebruiken om gelrestjes te verwijderen. Superpraktisch en o-zo gemakkelijk.
Adviesprijs €2,89.

essence gel nails at home 2in1 french peel off gel base & top coat                                                                        

French gel nails in één stap! Een French gel manicure was nog nooit zo snel en makkelijk aan te brengen. Breng simpelweg een dikke, gelijkmatige laag aan op je hele nagel met de 2in1 french peel off gel base & top coat en laat deze gedurende 10 seconden uitharden onder de mini LED lamp. Herhaal deze stap voor elke nagel. Verwijder vervolgens gelrestjes van je nagel met de cleansing sponge, gedrenkt in de 2in1 primer & cleanser – en je nagels zijn prachtig rosé nude en klaar!
Adviesprijs €2,99.

essence gel nails at home 2in1 clear peel off gel base & top coat                                                                         

2in1… de clear peel off gel base en de top coat zijn nu verkrijgbaar als één product! Om te beginnen breng je een rijke en gladde laag aan op je gehele nagel met de 2in1 clear peel off gel base & top coat en laat deze 10 seconden onder de mini LED lamp uitharden. Herhaal deze stap voor elke nagel. Verwijder vervolgens gel restjes van je nagels met de cleansing sponge gedrenkt in de 2in1 primer & cleanser. Lak je nagels met je favoriete essence colour & go nagellak en laat ze compleet drogen (niet onder de lamp) voordat je verder gaat met de volgende stap. Bedek je nagels met de 2in1 peel off gel base & top coat en laat deze wederom uitharden onder de mini LED lamp. Verwijder de gel restjes daarna met de 2in1 primer & cleanser en je professionele gel nagel kleurlook is klaar!
Adviesprijs €2,99.


essence gel nails at home french manicure tip stickers 


Plak ze op! Met de nieuwe french manicure tip stickers kun je elke nagel in een oogwenk omtoveren in de klassieke French style! De gemakkelijkste manier om je nagels trendy tips in natuurlijk wit te geven – ze zijn supergemakkelijk te verwijderen. Een set bevat 40 tips en een mini nagelvijl.
Adviesprijs €2,59. 

Dit is dus de hele lijst met nieuwe producten! Welke zijn jullie benieuwd naar?

xx Kimberley

Reacties

Unknown zei…
Ziet er veelbelovend uit! Ik ben vooral benieuwd naar de matte lipsticks, de nieuwe blushes, highlighters en de liquid sand topcoat!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)