Essence MTV EMA 2014 Nieuws




essence is in 2014 wederom partner van MTV EMA, het grootste muziekevenement ter wereld dat dit jaar op 9 november in Glasgow wordt gehouden. Het cosmeticamerk is niet alleen een van de hoofdsponsoren, maar zal ook de “Best Look” categorie presenteren. De Best Look Award wordt toegekend aan een ster die afgelopen jaar een opvallend  fashion- en stijlicoon is geweest. Deze award zal in november voor de eerste keer tijdens de spectaculaire hoofdshow worden uitgereikt. Fans van over de hele wereld kunnen op hun favoriete ster stemmen via de MTV website. In 2012 won countryzangeres Taylor Swift de Best Look Award en in 2013 was het "One Direction's" Harry Styles die de award in ontvangst nam. De genomineerden van dit jaar worden binnenkort bekendgemaakt.

Glasgow verwelkomt de artiesten met entourage en fans in de splinternieuwe SSE Hydro Arena. De fantastische show met live optredens van de populairste artiesten ter de wereld zal ongeveer een miljard kijkers trekken.

Succesvolle samenwerking
essence is het best verkochte cosmeticamerk in het lagere prijssegment ter wereld*. De jonge, trendbewuste doelgroep is een perfecte match voor het muziekevenement van de MTV EMA's. Daarom is essence voor het derde jaar op rij een sponsor partner.

Showtime

Ook dit jaar geeft essence haar fans de kans bij dit geweldige event te kunnen zijn, met winacties voor VIP tickets voor de show en tickets voor de after show party! Daarnaast introduceert essence de trend edition MTV EMA Rock Out!. Deze trend edition is verkrijgbaar vanaf half oktober t/m eind november 2014 en heeft supercoole producten om de show mee te stelen. Highlights zijn onder meer de vinyl shine lipgloss, nagellak in de coolste tinten, en nagel- en bodytattoos met glow-in-the-dark effect. 

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)