W7 - In the Nude palette

Na de populaire palette "In the Buff" (dupe van de Naked 2 palette van Urban Decay), heeft W7 een nieuwe palette uit. Namelijk de "In the Nude" (dupe van de Naked 3 palette van Urban Decay) palette. Heel erg opmerkelijk want deze zijn heel erg kort op elkaar gereleased. Ik heb de "In the Buff" palette ook in mijn bezit en schreef hier eerder al een artikel over. Ik was heel erg tevreden over deze palette en was ook benieuwd naar deze "In the Nude" palette.





Zoals de Naked 3 palette zitten de oogschaduwkleuren ook in een blikken doosje. Deze is jammer genoeg al kapot gegaan en ik heb hem nog niet eens gebruikt. De verpakking is helemaal afgekeken van de Urban Decay palettes, tot op het reliëf in het doosje. Op zich niks mis mee, maar ze mogen wel wat steviger.



Zoals je kan zien op de foto's, lijken de oogschaduwkleuren heel erg op elkaar. Boven heb je de Naked 3 palette en onder zie je de W7 palette. Het doosje van de W7 palette is wel iets groter.
Het enige verschil bij de palette van W7 is dat de namen van de kleurtjes niet onder de oogschaduwkleurtjes staan zoals bij de Naked 3 palette. Ook hebben ze niet dezelfde kwast. Bij de Naked 3 palette zijn het 2 kwastjes, bij de W7 palette is het een kwastje en een sponsapplicator.



De kleurtjes van de W7 palette heten (van links naar rechts): Latte/Angel/Venice/Marilyn/Copper pot/Sun Kissed/Alice/Bad Manners/Coffee Cup/Mud Slide/ Tokyo en Fashionista




Op bovenstaande 3 foto's zien jullie links de swatch van de kleur"Marilyn" van de W7 palette en rechts het gelijkaardige kleur van de Urban Decay Naked 3 palette. Ze zijn allebei heel erg goed gepigmenteerd, maar die van Urban Decay bevatten nog steeds meer pigmentatie. Aangezien de W7 palette slechts €7.95 kost, mag je niet klagen. De kleurtjes zijn heel goed, zeker voor de prijs. Het enige nadeel is dat je veel fallout krijgt. De oogschaduw brokkelt snel wanneer je hem op je kwast wil aanbrengen. 



En de kwast die je erbij kreeg? Geen cent waard. Maar voor €7.95 heb je wel een goed oogschaduwpalette voor wie de Naked 3 te duur vindt. Je kan deze online kopen bij Alicejo.com.

xx Kimberley


Reacties

Unknown zei…
Ziet er mooi uit, ik heb zelf de naked 3 maar als ik deze eens tegen kom gaat hij zeker met mij mee naar huis :-)
Jolet zei…
Hij is zo mooi! Heel mooie foto's trouwens, welke camera gebruik je?
Dank je wel voor de comment :) Ik gebruik een Canon 600D en af en toe de Canon 70D. Ik heb wel vrij veel diverse lenzen in huis aangezien mijn vriend hobbyfotograaf is :) ik gebruik veel de 50mm lens voor afstandfoto's en voor foto's van heel dichtbij gebruik ik de macrolenzen canon 50mm 2.5 macro en de Sigma 105mm 2.8 macro lens. Hopelijk heb je hier iets aan :) xxx

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)