MUA Matte foundation

Over de oogschaduw van MUA ben ik heel erg tevreden, over de lipsticks jammer genoeg niet zo, maar wat met hun foundation? Dat kunnen jullie vandaag lezen. Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte foundation voor mijn huidskleur. Ik heb een heel erg lichte huidskleur, een bleekscheet dus ;) en wanneer ik een foundation koop ga ik steeds voor de lichtste kleur. Jammer genoeg zijn deze foundations toch nog iets te geel en matchen ze niet met mijn huidskleur.

Ik wou deze matte foundation van MUA eens proberen om te zien of deze wel zouden passen. Ik kocht de kleur Shade 1 Soft Sand.

Eerst en vooral de verpakking. Een simpele en zwarte verpakking. Wat mij wel opviel is dat de verpakking heel erg vuil werd na het maken van de foto's!













De dop. Handig om te verdelen. Wat ik handig vindt aan deze verpakking is dat hij slap is. Wanneer je product bijna op is kan je makkelijk het bovenste stukje eraf snijden en alsnog de restjes eruit halen. Zo haal je meer uit je product.




Op het eerste zicht lijkt het een dikke foundation maar wanneer je hem goed in je huid blend lijkt hij niet zo dik meer. Hij werkt makkelijk in de huid en het voornaamste is dat hij precies bij mijn huidskleur past! Omdat ik tegenwoordig een vettige huid heb gebruik ik het liefst een matte foundation. Anders glimt mijn huid heel erg en dit vindt ik niet zo mooi staan.



Deze foundation geeft een medium dekking en haalt de meeste onzuiverheden weg. Ideaal voor wanneer je geen zware make-up wilt dragen. Deze is perfect voor in de zomer. Hij voelt niet zwaar aan en toch heb je een dekking. Ik ben tevreden, zeker voor die prijs!

Ik kocht deze foundation voor 1£ (ongeveer €1,20) en kocht deze via de webshop van MUA (http://www.muastore.co.uk/face/foundation)

xx Kimberley

Reacties

Unknown zei…
Ziet er erg goed uit!
Unknown zei…
Klinkt erg goed! Ik hou ook wel van matte foundations, zeker in de zomer.
Idd :) Alhoewel ik in de zomer meer voor een BBcream ga die nog wat lichter is, wanneer het erg warm is heb ik liever niet zoveel make-up op :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)