Preview - Catrice Limited Edition - 'Carnival of colours'

Er is alweer een leuke limited editie op komst van Catrice. Nu het wereldkampioenschap voetbal dit jaar op komst is en doorgaat in Brazilië, heeft Catrice geen twee keer moeten nadenken om hun volgende thema te kiezen. Het enthousiasme voor samba, carnaval en voetbal is aanstekelijk en we mogen zeker een kleurrijke editie verwachten.


De ontwerpers raakten geïnspireerd van de Suikerbroodberg, Copacabana en de kleurrijke patronen. Daarom heeft de editie ook de naam 'Carnival of colours' gekregen.  De diversiteit van de Amazone komt tot uiting in het uitgebreide aanbod van felle kleuren: aquablauw, paars, grasgroen, alarmrood, oranje en zonnig geel.  Enjoy!

Baked Trio Oogschaduw

C01 Rhythem of the world


C02 International anthem


C03 Flag attack


Dit oogschaduwtrio met Wet & Dry formule is uiterst veelzijdig. Je kan de oogschaduw vochtig aanbrengen voor een intense look of je kan het ook droog aanbrengen voor een subtiele make-up stijl. De exotische kleurtjes hebben een lichte glans en brengen je zeker in een zomerstemming. Verkrijgbaar in C01 Rhythem of the world, C02 International anthem en C03 Flag attack.
Adviesprijs: €3.89

Cat Eyes Eyeliner pen



De vilten tip van deze eyeliner is ideaal voor zowel dunne als dikkere lijnen. De eyeliner heeft een diepzwarte kleur die zeker en vast de aandacht zal trekken!
Verkrijgbaar in C01 Black for gold.
Adviesprijs: €3.59

Ultimate colour lip gloss

C01 Burning Down The Arena


C01 Burning Down The Arena


C02 When I Say Li, You Say Lac…


C02 When I Say Li, You Say Lac…


C03 Go Yellow, Go!


C03 Go Yellow, Go!


C04 Feel The SpiRED


C04 Feel The SpiRED


Een lipgloss met een lichte kleur en een intense glans. De textuur is zacht, de verpakking compact en elegant. Kies tussen fris oranje, koraal, roze of geel met een subtiele kleur en een prachtig pareleffect. Breng aan met de flock applicator.
Verkrijgbaar in C01 Burning Down The Arena, C02 When I Say Li, You Say Lac…, C03 Go Yellow, Go! en C04 Feel The SpiRED.
Adviesprijs: €2.99

Ultimate Nail Lacquer

C01 Team Blue


C02 Viva Brasil


C03 Burning Down The Arena


C04 When I Say Li, You Say Lac…


C05 Go Yellow, Go!


C06 Feel the SpiRED


C07 Black For Gold


Een mooie kleur, een ultieme dekking en schitterende glans. De lakjes zijn zeer overtuigend met hun zomerse en klassieke kleuren waaronder een krachtig aquablauw, grasgroen, oranje, paars, zonnig geel, alarmrood en zwart. Alle dopjes zijn voorzien van een leuk ananas dessin.
Verkrijgbaar in C01 Team Blue, C02 Viva Brasil, C03 Burning Down The Arena, C04 When I Say Li, You Say Lac…, C05 Go Yellow, Go!, C06 Feel the SpiRED en C07 Black For Gold.
Adviesprijs: €2.99

Beauty Bag



Een handig make-up tasje met een exotisch ananasmotief is ideaal om mee te nemen naar het strand, op leuke shoppingtrips of gewoon naar een leuke voetbalwedstrijd! Ze zijn een leuke aanwinst voor elke handtas maar bovendien een verrukkelijke blikvanger!
Adviesprijs: €3.59

“Carnival of Colours” by CATRICE is vanaf half juni t/m juli 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Naar welke producten zijn jullie benieuwd?

xx Kimberley 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)