Latest Trends

Je kent het wel. Het ene moment is er een trend rond een product, een accessoire of een kledingstuk en is het het ene moment "in", en het andere moment weer "out". Niet alle trends zijn natuurlijk ieder zijn smaak, maar toch zijn er mensen die het kopen omdat ze net "in" zijn op dat moment. Ik doe daar zelf niet aan mee en ik koop enkel maar wat ik graag zie, maar ik blijf wel graag op de hoogte van de nieuwtjes. En ik heb een aantal leuke nieuwe trends gespot die ik met jullie wil delen.

Mochila Bags


Wat ik al bij een aantal bloggers heb gezien zijn deze Mochila bags. De originele Mochila tassen van Mochila Fashion zijn stuk voor stuk uniek en worden met de hand gemaakt door het Wayuu volk uit Colombia. Deze tasjes zijn kleurrijk en zijn handig om mee te nemen aangezien ze niet zo groot zijn. Leuke tasjes die je kan meenemen naar een festival of je kan ze gebruiken om een saaie outfit mee op te fleuren.



Goedkoop zijn ze jammer genoeg niet. De prijzen variëren van de €79.95 tot de €139.95. Je kan deze vinden op de webshop http://www.rebelista.nl/. Zelf heb ik er geen, ik gebruik liever een grotere handtas!

Floating French Nails


Bij deze nieuwe nageltrend heb je geen witte nageltopjes, maar gekleurde lijnen langs je nagelriemen of zijkanten van je nagel. Wil je dit ook? Je kan zelf je nagels doen met de L'oréal Nails à Porter €9.99 (te koop via Etos). Deze verkoopt setjes met valse nagels.


Padded Leren jas


Ik denk dat ongeveer iedereen wel een lederen jasje in zijn kast heeft hangen, maar de nieuwste trend is toch wel deze met lederen padding op de schouders en mouwen. Ik ben er al helemaal verliefd op en heb er eentje besteld! Deze komt weldra in mijn brievenbus terecht!



Ik bestelde deze padded biker jacket bij Loavies.com voor maar €59.95! (http://www.loavies.com/kleding/padded-bikerjacket.html)


W7 - In the Buff palette


Het populairste make-up palette van dit moment is deze van W7 - in the buff. Deze is de bekende dupe voor de naked 2 palette van Urban Decay. Het leukste aan deze palette is dat deze maar €7.95 kost. Als je weet dat een palette van Urban Decay rond de €45 kost, dan weet je wel genoeg! Ik heb hem al in huis en ben er super blij mee! Ik kocht mijn palette via de webshop http://www.alicejo.com/.

Stay tuned for more!

Doen jullie mee met de laatste trends? Wat vinden jullie de leukste trends van het moment?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)