Preview nieuwe producten Essence: My skin

Vanaf mei zijn er nieuwe producten beschikbaar van de Essence: my skin lijn. Deze nieuwe producten hebben verbeterende formules en hebben een vernieuwd, fris design.
De producten van Essence reinigen en verzorgen de jonge huid en zijn perfect afgestemd op de verschillende huidtypes.

De verpakkingen zijn makkelijk herkenbaar; fris turkoois voor de normale huid en paars voor de gecombineerde huid. Beide lijnen bevatten fruit-en plantenextracten: Limoen & komkommer (frisse boost en zachte huid) voor de normale huid, Lychee & druiven (milde verzorging en stralende teint) voor de gecombineerde huid.




Deze producten zijn allemaal dermatologisch getest en zijn vrij van parabenen en siliconen!

Dit zijn de producten voor de normale huid:

Essence my skin soft cleansing gel
Deze gel geeft je een intensieve en milde reiniging tegelijkertijd. Het verwijdert vuil, make-up en overtollige talg. Limoenolie en komkommersap zijn de voornaamste ingrediënten in deze gel en zorgen ervoor dat je huid een frisse boost krijgt. Voor het ideale resultaat breng je deze gel aan op een vochtige huid, masseer je hem zachtjes in totdat er een schuim ontstaat en spoel je hem af met lauwwarm water. 
Adviesprijs: €2.29


Essence my skin refreshing cleansing wipes
Deze zijn heerlijk om je op te frissen onderweg. Deze praktische reinigingsdoekjes verwijderen vuil en zelfs waterproof make-up! Je huid ziet er dan ook meteen weer stralend en fris uit. De formule van deze doekjes zijn zonder alcohol en parabenen, ze drogen de huid niet uit en bieden een heerlijke frisheid dankzij de combinatie van limoenolie, komkommerextracten en panthenol.
Adviesprijs: €1.89


Essence my skin moisturizing cream
Deze luchtige formule voor de normale huid trekt supersnel in de huid en geeft je een intensieve vochtboost. Limoenextracten en komkommersap verfrissen je huid en de toegevoegde sheaboter zorgt voor ultieme zachtheid. Breng deze 's morgens en 's avonds aan op een gereinigde huid. Deze kan ook prima dienen als basiscrème voor je make-up. Bevat geen kleurstoffen.
Adviesprijs: €2.69



Dit zijn de producten voor de gecombineerde huid:

Essence my skin mattifying cleansing gel
Deze milde gel reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert make-up en vuil. Een combinatie van lychee-extracten en panthenol verfijnt de poriën en ontdoet de huid van overtollige talg.
Voor het beste resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid, masseer je hem in tot er een licht schuim ontstaat en spoel je het af met lauw water. Vrij van kleurstoffen.
Adviesprijs: €2,29



Essence my skin mattifying cleansing wipes
Deze zachte reinigingsdoekjes verwijderen vuil en make-up tot diep in de poriën. De milde formule met lychee-extracten, druivenpitolie en allantoïne verzorgt de droge huidzones en matteert de glimmende T-zone. Perfect dus voor een gecombineerde huid. Deze doekjes bevatten geen alcohol of parabenen en je kan deze ook gebruiken voor de gevoelige huid rondom de ogen. 
Adviesprijs: €1.89



Essence my skin mattifying cream
Deze lichte crème is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de gecombineerde huid. De formule is verrijkt met verzorgende lychee-extracten en druivenpitolie en matteert de glimmende T-zone. Breng eenvoudigweg elke morgen en avond aan op de gereinigde huid. Deze is ook makkelijk te gebruiken als make-up basis. Vrij van kleurstoffen. 
Adviesprijs: €2.69




Normaal gezien zouden er ook nog papieren gezichtsmaskers uitkomen hiervan. Bij het persbericht gaven ze enkel de foto mee, maar geen verdere uitleg hieromtrent.


De producten zullen verkrijgbaar zijn bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. 

xx Kimberley


Reacties

Jouvence zei…
de cleansing wipes lijken me erg fijn/handig xx
Ik ben eerder benieuwd naar die maskers :) xx
Milanka zei…
Great! I need to try them :)
I'm curious too :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)