Preview Essence - Like best friends forever eau de toilette

Je kon al eerder deze vijf verschillende geuren van Essence in de schappen terugvinden:


Maar in mei komt er opnieuw een geurtje in het assortiment. Deze zal Like best friends forever heten. Deze geur is opgedragen aan alle beste vriendinnen. De geur wordt omschreven als een warme en fruitige/bloemengeur, net zoals die geweldige band die je met je beste vriendin hebt. Een combinatie van pittige rode peper, tintelende mandarijn en frisse zwarte bes vormen de fruitige topnoot. Het hart van de geur is zacht en warm dankzij de perzik, rozen en rode appeltjes. In de basis vinden we de warmte van vanille, musk en sandelhout.












 


De nieuwe Essence eau de toilette is opnieuw ontwikkeld samen met internationaal gerenommeerde parfumeurs. Het flesje is opnieuw aangekleed zoals de vorige edities en is voorzien van de nodige details: een turkooiskleurige strik staat symbool voor de sterke vriendschapsband en de dop is versierd met een leuk lila kleurig lint.

Essence draagt met deze nieuwe geur ook bij aan de bescherming van het milieu. De verpakkingen van de Essence geuren zijn gecertificeerd en gemerkt met het logo van Stewardship Council-Logo (FSC). Dit garandeert dat het hout waarvan het papier is gemaakt duurzaam is. De verpakkingen hebben een ID nummer waarmee je online kunt volgen welke projecten Essence steunt.

De nieuwe geur zal vanaf mei 2014 in de winkels liggen en zal verkrijgbaar zijn bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Kruidvat in België.

Adviesprijzen:
like best friends forever 50 ml € 6,99
like best friends forever 10ml € 3,29


xx Kimberley 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)