Catrice 'Haute Future' Limited edition - preview

Vanaf mei tot en met half juni vinden jullie de nieuwe limited editie collectie 'Haute Future' van Catrice in de schappen. De nieuwste ontwerpen hebben een futuristische en edgy kantje. De producten hebben een buitenaardse uitstraling en bevatten kleurtjes van glanzend groen tot koel zilver. Zijn jullie ook benieuwd wat er deze keer ligt te wachten?

Baked Eyeshadow


 C01 Gem into the future


 C02 iROSEdescent


C03 Never Green Before

Met deze poederoogschaduw creëer je een mooie oogmake-up met holografische effecten. Ze zijn verkrijgbaar in 3 intense kleurenvarianten: koel zilvergrijs, helder turkooisgroen en een prachtig bruinbeige met elk zijn eigen pigmenten. Deze kunnen zowel droog als nat worden aangebracht, waardoor je een prachtige intense kleur verkrijgt. Verkrijgbaar in C01 Gem into the future, C02 iROSEdescent en C03 Never Green Before.
Adviesprijs: €3.89

Holographic Liner


Deze vloeibare eyeliner is makkelijk aan te brengen dankzij het dunne kwastje. 
Verkrijgbaar in C01 GaLiLACxy.
Adviesprijs: €3.59

Iridescent Topper



Deze topper vertegenwoordigt één van de grootste trends van 2014: 3D-glitter effect. De sneldrogende roze-gouden vloeistof kan worden aangebracht over de oogschaduw of als highlighter op het lichaam of gezicht. Verkrijgbaar in C01 iROSEdescent.
Adviesprijs: €3.99

Blush Pearls



Deze pearls geven het gezicht een perfecte, stralende teint. De lichte en luchtige textuur breng je makkelijk aan met een grote kwast op je gezicht en neklijn. De luxeverpakking is een mooie toevoeging aan je make-upcollectie. Verkrijgbaar in C01 iROSEdescent.
Adviesprijs: €3.99

Iridescent Lip Colour


  C01 Holo Is The New Yolo

C02 iROSEdescent


Deze lipsticks hebben een heerlijke zachte textuur en geven de lippen een bijzondere tint in glanzend paars of abrikoos. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo en C02 iROSEdescent.
Adviesprijs: €3.99

Ultimate Nail Lacquer


 C01 Eletrix Blue


 C02 Never Green Before

 C03 iROSEdescent


 C04 GaLILACxy


C05 Gem into the future

Ultieme kleur, dekking en glans. Dat zijn de drie eigenschappen van deze nagellakjes. Deze 5 lakjes geven je nagels galaxytinten met onaardse effecten . Verkrijgbaar in C01 Eletrix Blue, C02 Never Green Before, C03 iROSEdescent, C04 GaLILACxy en C05 Gem into the future.
Adviesprijs: €3.59

Holographic Flakes Topcoat



Deze transparante topcoat met holografische zilveren pigmenten geeft je nagels een kosmisch effect. De flakes kunnen worden aangebracht over elke kleur nagellak of direct op je nagels voor een mooi effect. Verkrijgbaar in C01 Holo is the new Yolo.
Adviesprijs: €3.59




“Haute Future” by CATRICE is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Welk product is jullie favoriet?

xx Kimberley 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)