Nieuwe producten Essence gel nails at home 2014

Vanaf februari kan je zelf thuis stijlvolle en trendy gelnagels aanbrengen met de nieuwe Essence gel nails at home!


Wat zijn hiervan de voordelen?
- Een perfecte high shine gel manicure die gemakkelijk is aan te brengen
- Je hebt eindeloze kleurmogelijkheden: een kleurlook met elke Essence nagellak of een prachtige french         manicure
- Houdt tot 10 dagen lang
- Gemakkelijk te verwijderen - de gel kan makkelijk van de nagels worden getrokken

Dit is wat Essence over deze nieuwe lijn zegt:
"Alle veelvoorkomende nagellak problemen zijn nu eindelijk opgelost. Geen zorgen meer over beschadigde of afgeschilferde lak. In plaats daarvan kun je je verheugen op langhoudende, glanzende gelnagels die ook nog eens gemakkelijk kunnen worden verwijderd! Deze technologische innovatie is gebaseerd op de nieuwe "peel off gel base" formule die speciaal voor essence werd ontwikkeld en die onder de essence LED lamp binnen enkele seconden hard wordt. Sensationeel: dit unieke concept werkt met alle essence colour & go nagellakken dus er is geen grens aan je kleurkeuze! En zoals altijd bij essence, zijn de gel nails at home producten verkrijgbaar tegen een onweerstaanbaar lage prijs."

De producten die verkrijgbaar zullen zijn:

Essence gel nails at home - cuticle pusher


Deze nagelriemduwer met een zachte zandstenen tip is ideaal om je nagels voor te bereiden op een gelmanicure. Dit hulpje is zacht voor je nagels en nagelriemen en geeft een perfect resultaat.
Adviesprijs: €1.99

Essence gel nails at home gel corrector


Missen is mogelijk! En daarom hebben we een product nodig om correcties uit te voeren. Voor een langdurige gelmanicure is het heel belangrijk dat de gel precies wordt aangebracht en dat eventuele restjes worden verwijderd van je nagelriemen voordat je je nagels onder de led lamp laat drogen. Dit kan je met de gel corrector. Deze heeft een afwasbare siliconen tip.
Adviesprijs: €1.99

Essence gel nails at home mini LED lamp


De mini Led lamp heeft een usb aansluiting zodat jullie een gelmanicure kunnen aanbrengen of bijwerken waar en wanneer jullie maar willen. Dankzij de geïntegreerde usb kabel is een stopcontact niet meer nodig. Sluit je led lamp simpelweg aan op je computer of de stroomaansluiting van je smartphone en klaar! De led lamp droogt de gel in slechts 10 seconden per nagel, aangezien de lamp zich maar op 1 nagel tegelijk hoeft te concentreren. Ideaal dus voor onderweg of op vakantie! Lekker tijdbesparend.
Adviesprijs: €19.99

Essence gel nails at home - effect gel top coat 


Je kan met deze potjes nu je nagels naar hartelust decoreren. Deze is heel simpel te gebruiken:
Breng de peel off gel base aan, laat deze drogen onder de mini led lamp/
Breng je favoriete Essence nagellak aan en laat deze drogen.
Breng één van de 5 unieke gel top coats aan en laat die ook weer drogen onder de led lamp.
Je kan ook de stap van nagellak overslaan en meteen een effect zonder kleur aanbrengen.
Adviesprijs: €3.59

Essence gel nails at home - 3 in 1 nail oil


Dit is een after gel behandeling. Uiteraard heb je een verzorgende behandeling nodig na afloop. Deze 3 in 1 nagelolie met bal applicator is een aanrader. Dit zijn de voordelen:
De verzorgende formule hydrateert je nagels, versterkt ze en bevordert de groei. Het verzacht ook je nagelriemen.
Adviesprijs: €2.99


Ik ben alvast heel erg benieuwd naar deze producten, maar ik weet niet of ik ze koop. Ik denk dat ik de eerste reacties afwacht of deze wel het aanschaffen waard zijn. Wat denken jullie?

xx Kimberley


















Reacties

j.v. zei…
ik ben SUUUPERenthousiast :D
Maartje zei…
Werkt de kleine lamp goed? Eerst hadden ze een grote namelijk maar ik snap niet goed waarom die vervangen is door een kleine..
Daar kan ik jammer genoeg geen antwoord op geven. Ik heb ervoor gekozen om deze niet te kopen. Ik heb al veel verhalen gehoord dat je nagels ervan kapot gaan en ik wil dit risico niet lopen!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)