Nieuwe producten Essence 2014 - Ogen

Vanaf half februari 2014 zullen er weer nieuwe producten te vinden zijn van het budget make-up merk Essence. Het lenteseizoen is weer in aantocht en dat viert Essence met nieuwe musthaves die aan het assortiment zullen worden toegevoegd.


Wat kunnen we zoal verwachten? 
Essence beloofd ons volgende nieuwigheden: nieuwe oogschaduw met metallic kleurtjes, langhoudende lipproducten, foundations met een nieuwe en luchtige formule en de laatste nieuwe IT- nagellakken. 


Oogschaduw

Essence 3D oogschaduw

  

Deze keer zit er opnieuw een 3D oogschaduw in de collectie. Essence blijft bij de 3D trend hangen en brengt deze nieuwe oogschaduw uit in drie nieuwe tinten; aqua, groen en oranje-goud. Essence beloofd ons ultralichte oogschaduw met een supercoole finish met 3D effect van satijn tot metal tot glinsterend.
Essence spreekt van een excellente kleurverdeling en een hoge dekking. Wanneer je de oogschaduw nat aanbrengt, is de kleur nog intenser.
Adviesprijs: €2.89

Essence mono oogschaduw


Dit is de topfavoriet van de oogschaduw. Bij deze collectie zullen er maar liefst acht nieuwe kleuren worden toegevoegd waaronder rosé, brons, mint, aquablauw en metallic abrikoos. In totaal zijn er 20 verschillende kleuren verkrijgbaar.
Adviesprijs: €1.69

Essence quattro oogschaduw


Ook deze bekende oogschaduw doosjes zijn terug van de partij. De palletjes variëren van zijdeglans tot matte effecten om creatieve looks te maken. Er worden twee nieuwe, op elkaar afgestemde kleurencombinaties aan de serie toegevoegd. Het ene doosje met een krachtig fuchsia, donkerpaars, rosé en zilvergrijs, terwijl het ander doosje wordt gevuld met een witte, goudgele, oudroze en bordeauxrode kleurtjes. De palletjes bevatten intense kleuren en een lange houdbaarheid. Je kan deze doosjes verkrijgen in zes varianten!
Adviesprijs: €2.99


Andere oogproducten

Essence all about ... oogschaduw paletten (NIEUW)

 

Vier nieuwe oogschaduwpaletten met elk zes trendy kleurtjes:
- all about nude (verschillende nudetinten)
- all about candies (zachte pastels)
- all about sunrise (zonnige kleurtjes)
- all about paradise (heldere en trendy kleurtjes)

De zachte textuur van de oogschaduw bevat glanzende, matte en metallic effecten voor eindeloos veel creaties.
Adviesprijs: €3.59


Essence Smokey eyes set (NIEUW)


De nieuwe smokey eyes set bestaan elk uit drie kleuren met verschillende effecten waarmee je heel makkelijk een smokey eye maakt. De zachte, fluweelachtige texturen zijn makkelijk aan te brengen en met zijn klein formaat is hij ideaal voor in je tas. Elk doosje bevat een dubbele spons applicator. Verkrijgbaar in twee versies.
Adviesprijs: €2.89


Essence waterproof eyeliner pen (NIEUW)


Deze pen bevat een vilten tip en vergemakkelijkt het aanbrengen van je eyeliner. Verkrijgbaar in 01 Black.
Adviesprijs: €2.89


Essence waterproof gel eyeliner pen (NIEUW)



Dit product is de laatste trend uit Azië: een eyeliner in pen vorm. In plaats van een potje komt het product nu uit een speciale pen. De eyeliner beloofd een fluweelzachte en hoog gepigmenteerde eyeliner te zijn. Deze zullen verkrijgbaar zijn in zes verschillende kleuren (zwart, blauw, smaragdgroen, turkoois, grijs en bruin).
Adviesprijs: €2.39

Essence long lasting oogpotlood 



Deze oogpotloden hebben een intense en langhoudende kleur, verkrijgbaar in koper, donkerblauw, donkergrijs, koraal, goudroze en groen. Ze hebben een handig draaimechanisme zodat je geen potloodslijper meer nodig hebt! In totaal zijn er twaalf kleuren verkrijgbaar, waarvan deze zes nieuwe kleuren.
Adviesprijs: €1.59

Essence Kajal potlood



Twee nieuwe tinten zijn verkrijgbaar voor een trendy accent, verkrijgbaar in turkoois en aqua blauw. In totaal zijn er acht nieuwe kleuren te koop.
Adviesprijs: €0.99 

Essence wenkbrauw designer

Een potlood op je wenkbrauwen makkelijk en mooi bij te tekenen. Nu ook verkrijgbaar in een astint voor dames met een haarkleur tussen blond en donker in. In totaal zijn er vier tinten verkrijgbaar.
Adviesprijs: €1.59 

Essence wenkbrauw stylist set "natural blonde style"



















Met dit setje creëer je zelf de mooiste wenkbrauwen. Het bevat twee wenkbrauwpoeders, een applicator en drie nieuwe sjablonen voor een perfecte vorm. Je kan deze kopen in een nieuwe kleurencombinatie voor lichte wenkbrauwen en en natuurlijke look.
Adviesprijs: €2.59

Essence Big bright eyes jumbo potlood (NIEUW)


 

Deze nieuwe highlighter in de vorm van een jumbo potlood bevat een zachte textuur die de ogen in één opslag een frisse look geven. Aan te brengen op de binnen- ooghoeken of vlak onder de wenkbrauw voor een open blik. Verkrijgbaar in drie varianten: parel glanzend, subtiel holografisch of een matte nude tint. Je kan ook gemakkelijk je waterlijn inkleuren met deze potloden!
Adviesprijs: €1.99

Essence The lash curler - volume & curl mascara (NIEUW)



















Deze mascara is een nieuw type mascara met een draaiborsteltje. Het borsteltje kan terwijl de mascara wordt opgebracht met de hand worden gedraaid wanneer nodig. Dit zorgt voor krul en extra volume.
Adviesprijs: €3.39

Essence maximum volume mascara (NIEUW)



Deze nieuwe mascara heeft een innovatief elastomeer borsteltje met elliptische borstelharen die zich tot een reservoir noemen. Met andere woorden, de mascara zorgt voor meer volume en de haartjes zijn beter zichtbaar en even verspreid.
Adviesprijs: €2.89

Essence get BIG! lashes volume curl mascara (NIEUW)



















De succesvolle "Get big lashes" serie krijgt een nieuwe toevoeging. Het fiber borsteltje is groot en geeft maximum volume, een mooie krul en verdikt de wimperharen met een diepzwarte textuur.
Adviesprijs: €2.39

Essence colour flash volume mascara (NIEUW)



Je kan deze mascara's gebruiken als gewone volumemascara, als topper voor je wimpers en op je haar. Deze kan je vinden in de kleuren smaragdgroen, helderblauw, petrol, paars en roze. Je kan ook een duo-look maken: zwart op je bovenwimpers en een kleurtje op de onderste! Je kan ook alleen de buitenste wimpers van een kleurtje voorzien. Je kan ze zelf gebruiken voor je haar. Ze zijn makkelijk weer te verwijderen met warm water en shampoo.
Adviesprijs: €2.99

Essence frame4frame valse wimpers 'single lashes mix'


Deze set bevat een mix van verschillende wimperplukjes in vier verschillende lengtes. Ze voelen comfortabel aan en kunnen keer op keer gebruikt worden. Je krijgt 40 individuele wimpers en een tubetje wimperlijm.
Adviesprijs: €2.59


Dit waren de nieuwe producten betreft de ogen. In de komende blogpost toon ik ook de andere producten die Essence zal uitbrengen! So stay tuned :)
Zien jullie al productjes die jullie zouden willen proberen?

xx Kimberley
























 




Reacties

Jouvence zei…
mooie producten xx
Idd, ben er benieuwd naar :) xx

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)