Nieuwe producten Essence 2014 - Nagels deel 1

Dit deel is het laatste deel van de lijst van nieuwe producten die Essence half februari 2014 zal uitbrengen.
Dit laatste deel zijn de nagelproducten. Zijn jullie ook benieuwd? Here we go....

Essence colour & go nagellak 

     

Er worden maar liefst 17 nieuwe kleuren toegevoegd aan het colour & go assortiment. Van deze 17 nieuwe kleuren zullen 2 van de nieuwe kleuren een "sparkle sand effect" hebben. De roze en zilveren tint zullen een leuk zandeffect hebben wanneer ze eenmaal droog zijn.

De overige 15 nieuwe kleuren hebben een super glanzende gel-finish en zullen een extreem korte droogtijd hebben, perfect voor meiden met weinig tijd!
Het kwastje is plat en maakt het aanbrengen nog makkelijker. De nagellak bevat geen gevaarlijke stoffen als formaldehyde, tolueen en weekmakers als ftalaten. De nagellakjes bevatten 8 ml en de flesjes hebben een nieuw design, met de bekende dop in hetzelfde kleur als de inhoud van het flesje. In totaal zijn er 48 kleuren verkrijgbaar waaronder deze 17 nieuwe kleuren.
Adviesprijs: €1.69

Essence effect nail polish


Deze lakjes hebben nieuwe opwindende en trendy effecten zoals diamantschittering, suikermetallic, sprankelend, denim style, holografische glans en polkadots. Deze gecombineerd met heldere kleuren zoals roze, turkoois, blauw, fuchsia of grijszwart voor unieke creaties.
De lakjes hebben een hoge dekking en zijn super makkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in 14 kleuren met 4 verschillende effecten.
Adviesprijs: €1.99

Essence Nail art


Essence nail art magnetic top coat (NIEUW)




















Deze nieuwe innovatie op nagelgebied kan je vanaf februari vinden. Het is een magnetic top coat die je over de essence nagellak kan gebruiken om je nagellak te magnetiseren. Wanneer de top coat wordt aangebracht, kun je met behulp van de nail art magneet de leukste designs creëren.
Zo gebruik je het:
Lak je nagels met je favoriete nagellak en laat deze helemaal drogen.
Breng vervolgens een laagje van de top coat aan en houdt de nail art magneet boven je nagel zolang de top coat nog nat is.
Daarna krijg je een leuk design op je nagels!
Adviesprijs: €1.99


Essence nail art magnet 



De magneet heeft een unieke chipvorm en biedt daardoor een extra sterk magnetiserend effect.
Zo gebruik je het: 
Houd de magneet boven de nog natte magnetics top coat gedurende 15 seconden.

Er zijn 2 nieuwe versies verkrijgbaar. Eentje met elegante ruitjes of een leuk hartjespatroon.
Deze zitten in een hersluitbaar tasje. In totaal zijn er 4 verschillende varianten.
Adviesprijs: €1.89

Essence nail art cracking top coat



Er komt een nieuwe smaragdgroene top coat bij het cracking assortiment! Breng eenvoudig aan op je gekleurde nagellak en binnen enkele seconden "breekt je nagellak open".
In totaal zijn er 5 kleuren beschikbaar waaronder deze nieuwe kleur.
Adviesprijs: €1.89

Essence nail art special effect topper



De naam zegt het zelf. Deze special effect toppers heven een bijzonder effect op je nagels! Er worden 5 nieuwe kleurtjes toegevoegd aan het assortiment. Variërend van polkadot look tot een juweeltjeseffect. Deze lakjes zijn in verschillende tinten verkrijgbaar en garanderen een opvallende finish! In totaal 9 kleuren beschikbaar.
Adviesprijs: €1.89

Essence nail art effect nails 

  

Het assortiment effect nails wordt uitgebreid met verrassende, driedimensionale texturen zoals zwarte velours poeder, 3D glitter in turkoois en multidimensionale glitter flakes die je nagels sieren. De kleine potjes zijn voorzien van een praktisch zeefje, dat het aanbrengen makkelijk maakt. Sprenkel de inhoud op de nog vochtige nagellak en klaar! Tip: Strooi de effect nails in het dekseltje en duw dan je nagel erin.
Verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren en texturen. In totaal zijn er 8 verschillende verkrijgbaar.
Adviesprijs: €1.99

Essence nail art 3D jewels set (NIEUW)

  

Dit decoratiesetje bestaat uit verschillende dessins en materialen. Je kan er alle verschillende looks mee creëren (elegant, opvallend of romantisch). De 3D jewels kan je zowel op je natuurlijke nagel als op nagellak gebruiken. Ook zit er in dit setje nagellijm inbegrepen. Verkrijgbaar in 2 nieuwe versies; een "to love" en een "go crazy" variant.
Adviesprijs: €2.99

Essence nail candies (NIEUW)

 

Deze nail candies laten je nagels schitteren in de meest geweldige pasteltinten als abrikoos, rosé of pistache en bieden ook 6 verzorgende effecten:
- verstevigen de nagels
- beschermt tegen dagelijkse invloeden van buitenaf
- maakt de nagels gladder
- geven ze een fruitige geur
- drogen de nagels snel
- geven een glanzende finish.

Verkrijgbaar in 7 kleuren.
Adviesprijs €1.89

Essence studio nails pro white glow (NIEUW)


Een blush voor je nagels! Deze roze-transparante nagellak versterkt de natuurlijke kleur van je nagels en maakt de nagelrandjes zichtbaar lichter voor een prachtige, verzorgde, glossy look.
Adviesprijs: €1.89

Essence studio nails moisturizing cuticle cream (NIEUW) 


Deze hydraterende nagelriemcrème geeft volop verzorging en vocht aan je nagels en geeft voldoende vitamines, glycerine en rijke oliën aan je nagelriemen.
Verkrijgbaar in een schattig potje met een heerlijk fruitige, verzorgende geur.
Adviesprijs: €1.99

Essence quick & easy sponge nail polish remover (NIEUW)


Deze nagellak remover met geïntegreerd zwart sponsje is aceton vrij en verwijderd heel makkelijk nagellak zonder dat je een wattenschijfje nodig hebt. Steek simpelweg je vinger in het potje en met draaiende bewegingen verwijder je de nagellak.
Adviesprijs: €2.99

Er komt nog een aparte blogpost met de producten van gel nails at home die ook uitkomen half februari!
xx Kimberley







Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)