Catrice Liquid Metal Eyeshadow

Ik had deze oogschaduw doosjes al een tijdje op het oog, maar keer voor keer wanneer ik thuiskwam na een bezoek aan het Kruidvat, was ik vergeten ze mee te nemen. Gelukkig zag ik ze deze keer liggen en nam er 4 mee naar huis. De Liquid Metal oogschaduw van Catrice zijn te verkrijgen in 9 verschillende kleuren.

Ik heb ze niet allemaal gekocht omdat ik bijna nooit donkere kleuren oogschaduw draag. Het liefst van alles draag ik aardetinten en lichte kleuren. De kleurtjes die ik kocht zijn 010 Look me in the Ice, 020 Gold n' Roses, 030 We are the champagnes en 080 Mauves like Jagger. 


De kleur 080 Mauves like Jagger ziet er donker uit maar wanneer je heb heel lichtjes aanbrengt is het een mooie lichtpaarse kleur. Een ideaal kleurtje voor deze herfst/winter.

Natuurlijk heb ik voor jullie swatches gemaakt die jullie hieronder terug zien:

 010 Look me in the Ice

 010 Look me in the Ice

 010 Look me in the Ice









 020 Gold n' Roses

 020 Gold n' Roses

 020 Gold n' Roses








 030 We are the champagnes

 030 We are the champagnes

 030 We are the champagnes









 080 Mauves like Jagger

 080 Mauves like Jagger

080 Mauves like Jagger


Dit is wat Catrice zegt over deze leuke oogschaduw: “Kleuren met een hoge pigmentatie voor een buitengewone metallic glans: de zijdezachte poeder met uniek chroomeffect doet denken aan vloeibaar metaal. De maximale pigmentatie, zijdezachte textuur en intense kleur zorgen ervoor dat je ogen direct stralen. Negen metallic kleuren zijn een een hoogtepunt voor elke dag, elke stemming, elke stijl.”

Wat ik er zelf van vindt? Wat een pigmentatie! Zeker voor zulke goedkope oogschaduw. Het zijn heel erg mooie kleurtjes die je voor zowel een neutrale ooglook kan gebruiken als voor een zware avondlook. Ze brengen makkelijk aan en zijn heel erg gepigmenteerd. Ze bevatten wel heel veel glitter, dus als je hier niet van houdt, raad ik ze je wel af.
Een nadeel dat ik ook heb ondervonden is dat de oogschaduw heel erg 'slap' is. Wanneer je met je vinger in de oogschaduw duwt voel je de oogschaduw bewegen. Een beetje zoals de 'bouncy blushes van Maybelline'. Ik weet niet of dit de bedoeling is hiervan. Voor de rest is er helemaal niks op deze productjes aan te merken. Halen dus! :)

Je kan deze oogschaduw kopen bij Kruidvat voor €3,99 per stuk!

xx Kimberley

Reacties

Jouvence zei…
wauw, wat een mooie kleuren.!
idd en super goedkoop! :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)