Essence Limited Collection Be loud - Haul

Nu de nieuwe collectie van Essence in rekken ligt, kon ik het dan ook niet laten eens door de nieuwe productjes te snuffelen en natuurlijk er een paar aan te schaffen. Ik kocht 3 producten die ik jullie hieronder laat zien.

Zo ziet de nieuwe collectie eruit:


Aangezien ik een grote fan ben van camo, kon ik deze 2 mooie blushes niet weerstaan. Ze hebben beiden een mooi kleurtje en een supertoffe print. De blushes heten 01 AP-RI(C)OT en 02 PINK ME.


01 AP-RI(C)OT:






02 PINK ME:




In de verpakking zien de blushes er nogal fel uit, maar eens je ze aangebracht hebt, hebben ze een mooie natuurlijke en warme kleur op je wangen. Hele mooie blushes! Deze blushes kosten €3,39 per stuk.

Naast de blushes kocht ik ook deze Jumbo sheer stick. Ze zijn een dupe voor de Clinique Chubby sticks, waarvan er al zoveel na-geaapt zijn. Natuurlijk zijn deze handig, maar elk merk heeft tot nu hun eigen versie al op de markt gebracht. Deze jumbo sheer sticks zijn in 2 verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleur dat ik kocht is 02 AP-RI(C)OT.






De naam van de sticks spreken voor zich. Het zijn doorzichtige sticks die toch een licht kleurtje afgeven. Ze zijn heel erg romig en brengen makkelijk aan. Ze zijn zeker een hele goede dupe voor de Clinique chubby sticks. Wanneer je ze tegenkomt moeten jullie ze zeker eens proberen! Ze kosten €2,59 per stuk.

xxKimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)