Revlon Color Stay Ultimate Suede Lipsticks

Ik ben al een tijdje een fan van Revlon. Het is een make-up merk met geweldige producten. Ik heb al enkele producten uitgeprobeerd en ben keer voor keer aangenaam verrast geweest.

Ik zag dat Revlon deze Color Stay Ultimate Suede Lipsticks in zijn assortiment heeft liggen en ik vond de kleuren één voor één prachtig. Ik heb mijn 4 favoriete kleurtjes uitgezocht aan wil ze vandaag met jullie delen. Er zijn nog andere kleurtjes verkrijgbaar (zie foto hieronder)



De kleurtjes die ik kocht zijn:

005 Muse
010 Womanswear
020 Front Row
030 High Heels



005 Muse:







010 Womanswear:









020 Front Row:







030 High Heels:







Zoals jullie kunnen zien hebben de lipsticks een simpele verpakking. Handig is dat de tubes hetzelfde kleur hebben als het product zelf, zodat je ze makkelijker in je stash kan terugvinden en je heel goed ziet welke kleur het is. Ze hebben een doorzichtige dop waardoor je nog eens extra goed het product kan zien zitten. De lipstick heeft een klik en draaisysteem zodat je ze gemakkelijk kan gebruiken zodat je lipstick niet kan afbreken.



De kleurtjes zijn mooi, ze blijven lang op je lippen zitten en voelen heel erg lekker aan op je lippen. Ik ben superfan van deze lipsticks en kan ze jullie zeker aanbevelen. Ze zijn wel wat duurder dan de Essence en Catrice productjes, maar ze werken dan ook heel erg goed. Je kan deze lipsticks van Revlon scoren bij Boozyshop.nl voor €12, 95 per stuk.

xx Kimberley


Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)