Lush 'Bohemian'

'Bohemian' is een vaste zeep en is één van de vele zepen die te koop zijn bij Lush. Ik denk dat ik een lichte obsessie voor deze winkel heb ontwikkeld, dat ik zowat alles wat te verkrijgen is zou willen kopen. Ik heb me wel een beetje moeten bedwingen.




Vaste zeep is een product dat ik bijna nooit gebruik. Waarom weet ik niet. Als we hier thuis onze handen wassen is dit ook met vloeibare handzeep. Het is gemakkelijk in gebruik en we zijn het hier zo gewend. Vroeger gebruikten we hier vaste zeep van Dove maar het gaf een 'trekkerig' gevoel aan mijn huid, dat ik deze niet meer gebruikte. Vaste zeep droogt namelijk je huid uit.

Ik wou de vaste zeep nog eens een kans geven en toen ik zag dat ze zeep hadden met citrusgeur was ik meteen verkocht. 'Bohemian' zeep bevat slechts één ingrediënt. Namelijk citroenolie. Samen met glycerine en palmolievrije zeepbasis vormen deze ingrediënten deze zeep. Ze zorgen ervoor dat je huid heerlijk zacht wordt. De citroenolie reinigt je huid diep en zorgt voor een frisse teint.



Deze zeep is heel erg geschikt voor mensen die last hebben voor een onzuivere huid. Als je bijvoorbeeld last hebt van puistjes op je rug, is dit zeker een aanrader.

Deze zeep kan je het hele jaar door verkrijgen bij Lush. Deze zit namelijk al in hun collectie sinds de oprichting van Lush. Ook verpakken ze hun zeepjes altijd in een leuke papiertjes waar je helemaal blij van wordt.

Zoeken jullie dus een verfrissende, verzachtende en goed ruikende vaste zeep is deze zeker iets voor jou. Ik ben er alvast heel erg blij mee!
Dit zijn de prijzen: Een stuk van 100gr kost €5,35
                                                200gr kost €10,70
                                                500gr kost €26,75

xx Kimberley

Reacties

Ik ken het trekkerige gevoel van de Dove zeep ja! Heb zelf een Turks hamam zeepje in de badkamer liggen en die heeft dat ook, maar ruikt zo geweldig. Deze zeep lijkt me ook heerlijk, vooral de geur!
Ik ken dat :) Soms vindt je producten zo fijn ruiken maar kan je ze gewoonweg niet gebruiken omdat het niet past voor je huid!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)