The Balm - Put a lid on it Eyelid primer

Ik gebruik nu al een hele tijd de Too Faced eyeshadow insurance primer en ik ben er heel tevreden over. Ook heb ik al enkele keren de Urban Decay primer potion gebruikt en ook daar ben ik heel enthousiast over.

Onlangs zag ik dat The Balm ook een oogschaduwprimer in zijn assortiment heeft zitten en die wou ik natuurlijk ook uitproberen. Ik heb heb besteld bij de webshop Boozyshop.nl en heb vandaag voor jullie een review.

Deze primer van The Balm heet Put a lid on it. Wederom heeft dit product een leuke verpakking. Zulke producten zijn zo leuk dat je ze voor de verpakking alleen al zou kopen.
De primer heeft een licht gele kleur wanneer hij uit de tube komt maar wordt doorzichtig wanneer je hem uitsmeert en heeft een medium dikke samenstelling. Het speciale aan deze primer is dat hij snel opdroogt en was speciaal ontwikkeld om oogschaduwkleuren goed vast te houden en vervaging en creasing tegen te gaan. Een piepklein beetje primer is genoeg om je oogschaduw de hele dag er perfect te laten uitzien.







Net als de Urban Decay en Too faced primers is deze primer van The Balm ook niet goedkoop. Voor een tube van 11,8 ml betaal je dan ook €23,50 maar je doet er natuurlijk wel super lang mee aangezien je maar een klein beetje nodig hebt. Deze primer kan je verkrijgen op de webshop Boozyshop.nl. Hebben jullie deze al getest?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)