EOS Pink pack

Naast de twee lippenbalsems die ik bij Alicejo.com kocht, heb ik ook dit setje van EOS gekocht. Dit setje bevat een lippenbalsem in strawberry en een handcreme in berry. Dit setje bevat deze "roze" producten omdat deze is samen gesteld voor Pink Ribbon, de borstkankerlijn. Een deel van de opbrengst van deze verkochte producten gaat dan ook naar deze organisatie. En een goed doel steunen is altijd fijn.





De handcreme zit verpakt in een leuk plastic verpakking. Het lijkt een beetje op een kei. De creme smeert heel goed uit en voelt niet vettig aan. Je handen worden direct zachter. Het grootste pluspunt? De geur! Wat ruikt deze handcreme lekker. Net een rozentuin.




Over de lippenbalsem ga ik niet verder uitwijken omdat ik al over de andere geuren een blogpost heb gemaakt. Ze blijven even fijn werken en zien een leuk uit. Deze lippenbalsem heeft de geur/smaak aardbei.



Dit setje kost €10,15 en is te koop bij Alicejo.com. De producten van EOS zijn heel erg fijn en ik raad je ze zeker aan om eens te proberen!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)