Real Techniques kwasten deel 2

Onlangs bestelde ik al de starter set van Real Techniques (http://beautyandbirds.blogspot.be/2012/12/real-techniques-kwastenset.html).
Ik ben zo erg tevreden van deze kwasten dat ik ook de andere kwasten van dit merk heb besteld.

Eerst en vooral heb ik de Core Collection kwastenset besteld. Deze set bevat 4 gezichtskwasten en een kwastenhouder. Deze kwasten zijn gemaakt van synthetisch haar. Zoals de andere kwastenset kan je de hoes waar de kwasten inzitten, gebruiken om je kwasten rechtop te zetten. Zelf vindt ik dit niet zo handig en ik gebruik deze ook niet echt.

In de Core Collection set zit er een contour brush, een pointed foundation brush, een detailer brush en een buffing brush.




Van links naar rechts: Buffer brush, detailer brush, pointed foundation brush, contour brush

De kwasten zijn heel erg stevig maar tegelijk ook superzacht. Ook liggen ze heel prettig in de hand en wegen ze nauwelijks iets, zodat ze gemakkelijker zijn om mee te werken. Deze set kost €26,50. Dit is dus een hele mooie prijs voor 4 hele goede kwasten!


Ook heb ik nog 2 losse kwasten gekocht. De eerste kwast die ik kocht is de Blush brush. Bij deze losse kwasten zit er geen opberghoesje maar dit vind ik niet erg aangezien ik ze toch niet gebruik. De losse kwasten zitten in een kunststof hoesje en zitten netjes beschermt. Deze blush brush is wel wat groter dan ik had verwacht en ik groter dan de meeste blush kwasten die je normaal in de winkel vindt. Ook deze kwast is superzacht en makkelijk in gebruik.



Blush brush

Deze blush brush kost €13,25. Deze losse kwasten kosten wel wat meer dan de sets. Maar ze zijn zeker hun geld waard!

De laatste kwast die ik kocht is ook een losse kwast. Dit is de Setting brush. Nadat ik mijn under-eye concealer heb gebruikt, gebruik ik deze kwast om er poeder overheen aan te brengen. Een hele gemakkelijke kwast om deze dus onder je ogen te gebruiken.

Setting brush

Deze setting brush kost €9,99. Al deze kwasten van Real Techniques die ik kocht, heb ik op de webshop http://www.alicejo.com gekocht. Ga zeker even een kijkje nemen. Het is een heel betrouwbare webshop met heel veel keuze.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)