Urban Decay All nighter setting spray

Een product dat de laatste paar maanden een echte hype geworden is is deze Urban Decay All nighter setting spray. Nadat je je make-up hebt aangebracht spray je dit product op je gezicht. Het product zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Deze setting spray zou beter zijn dan de MAC fix +, die ook een heel stuk duurder is.

Ik heb een reisformaat van deze spray gekocht omdat ik hem eerst wou testen voor ik de full size koop, eerder omdat het toch wel een redelijk duur product is (ongeveer €29).





Wat zegt de verpakking?
Urban Decay beloofd een vernieuwende formule die je make-up tot 16 uur perfect laat zitten. Ook zit er een formule in die ervoor zorgt dat je make-up egaal blijft. Ook voedt het je huid en maakt het zachter. Het product is geproduceerd door Skindinävia. Dit is een merk die momenteel populair is bij de You-Tube bloggers en heeft de beste setting sprays van het moment.



De spray is doorzichtig wanneer je hem aanbrengt en heeft ook niet echt een geur. Of hij zo goed werkt moet ik nog even uittesten, maar iedereen die hem al heeft gebruikt is er laaiend enthousiast over! 

Hebben jullie dit product al in jullie stash? Wat vinden jullie ervan?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)