Urban Decay Flushed Palette

Na de Urban Decay Basics palette is er nu ook de Naked Flushed palette. Deze keer geen oogschaduwpalette, maar een combinatie van een bronzer, een highlighter en een blush. Ik had buiten de oogschaduw van Urban Decay nog geen enkel ander product van hen gebruikt dus ik was wel benieuwd naar dit palette.



Zoals je kan zien heb je links een bronzer, in het midden een highlighter en rechts een blush. De producten zijn alle 3 even zacht van textuur. De bronzer is een matte bronzer. Hij heeft een medium bruine kleur (sheer medium bronze satin) ook nadat je hem hebt aangebracht. Een ideale kleur voor meiden met een lichte huidskleur.



De highlighter heeft een zachtroze kleur met champagne kleurige shimmer. Hij is niet té en heeft een mooie glow op je huid. Wanneer je de highlighter swatched, is er niet zoveel aan, maar wanneer je hem op je huid hebt aangebracht is hij heel mooi.



De blush heeft een warme oudroze kleur. Zowel geswatched als aangebracht lijkt de blush mat, maar heeft toch hier en daar wat lichte shimmer in zich. De blush is niet erg goed gepigmenteerd, ik had van Urban Decay wel wat beter verwacht. Ook blend hij niet goed op je huid zoals een goede blush zou moeten doen. Jammer!

Ik was super enthousiast toen ik zag dat ze deze palette gingen uitbrengen, maar nu ik ze in mijn bezit heb ben ik er niet zo een grote fan van. Ik had de palette graag meer gepigmenteerd gezien.

Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Lisa zei…
Het palette ziet er nochtans mooi uit, jammer dat de pigmentatie tegenvalt!
Ja idd, ik had er meer van verwacht!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)