Too Faced 'Sweet dreams' palette

Zoals jullie al wel weten heb ik een zwak voor mooie make-up palettes. Ik ben vooral fan van Too Faced en Urban Decay. Dit weet mijn vriend ook en hij wist mij onlangs te verrassen met deze mooie palette van Too Faced. De palette heet 'Sweet Dreams'. Deze naam past uitstekend bij de tekening die op de doos staat afgebeeld.



Ook de palette zelf is heel erg mooi afgewerkt. De palette bevat 15 verschillende kleuren oogschaduw, een oogschaduw primer, een bronzer, 2 blushes en een highlighter! Heel veel verschillende mogelijkheden dus.




De oogschaduwen zijn heel erg zacht van textuur en zijn heel erg gepigmenteerd. Dit zijn de namen van de oogschaduwen:

Rij 1: In the Buff, Peach Fuzz, Copper Peohy, Teddy Bear, Lovey Dovey
Rij 2: Satin Sheefs, Cut the Cake, Party Girl, Nice Ace, Smolder
Rij 3: Honeymoon, Label Whore, Nice Stems!, Cop a Teal, First Dance


Ook zit er bij de palette een full size Too Faced Shadow Insurance Primer. Deze kennen jullie ongetwijfeld wel.


Dan hebben we ook nog een bronzer (Chocolate Soleil), 2 Blushes (Cocoa Rose; Bovenaan rechts) en (Sweet Pink; Onderaan rechts) en ook de highlighter (Candlelight Glow). Ik vind ze één voor één prachtig. Deze zitten in een apart luikje onder de oogschaduwen.



Enkele swatches:



Mochten jullie deze palette ook in huis willen halen, raad ik jullie aan om op zoek te gaan op Ebay want deze palette is al een tijdje geleden uitgebracht. Ik kan jullie ook niet zeggen hoeveel ze heeft gekost want ik heb ze van mijn vriend gekregen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)