Stila 'In the light' palet & 'In the know' palet

Eén van de favoriete make-up merken van Amerikaanse You-Tubers is Stila. Stila heeft heel veel mooie producten en heeft vooral heel erg mooie make-up palettes. Ik wou deze ook wel eens testen en heb mezelf twee palettes van dit merk cadeau gedaan.

De eerste palette die ik heb besteld is de 'In the light' palette. Bij deze palette kreeg ik ook nog 4 productjes van Stila om te testen waaronder een Stila make-up kwast met 2 verschillende kanten (een oogschaduwkwast en een blendingkwast), een Stila 'Forever your curl' mascara, een miniversie van de Stila 'stay all day 10-in-1 HD beauty balm' en een fullsize Stila prime pot in de kleur Taffy.


Ik zal beginnen met de palette. Deze eerste palette heeft voornamelijk bruintinten, ik heb voor deze gekozen omdat ik het meeste neutrale oogschaduw draag.


Rij 1: Bare, Kitten, Bliss, Sunset & Sandstone
Rij 2: Bubbly, Gilded gold, Luster, Night sky & Ebony

Er zitten 10 verschillende kleuren oogschaduw in de palette en er zijn zowel matte als shimmerkleuren aanwezig. De oogschaduw zelf is heel erg zacht van textuur, zijn heel erg gepigmenteerd, brengen makkelijk aan en blijven een hele tijd zitten. Als ik eerlijk mag zijn, ga ik deze palettes nog beter gaan vinden dan mijn Urban Decay palettes, dus dan moeten ze wel heel erg goed zijn!


Ook krijg bij de palette een waterproof eyeliner bij in de kleur damsel. Een donkerbruine kleur die meer naar de zwarte kant opgaat. De eyeliner is heel erg creamy en hoef je niet te slijpen omdat het met een draaisysteem is. Erg handig!






De tweede palette heet de 'In the know' palette en is net hetzelfde of de vorige palette, maar uiteraard met andere kleuren oogschaduw en een andere kleur eyeliner. Bij deze palette zat er ook een boekje bij hoe je een paar looks kan maken.




Rij 1: Air, Wind, Desert, Clay & Earth
Rij 2: Driftwood, Fire, Rain, Smoke & Ebony

Bij deze palette zit er ook een eyeliner, maar in een grijze kleur. Deze heet Halfmoon.

Zoals ik al zei zaten er bij de eerste palette nog 4 producten.
Als eerste de oogschaduwkwast. Deze heeft 2 kanten en zijn heel erg zacht. Deze kwast heeft nummer 30, dus ik veronderstel dat je deze ook zo kan kopen.




Dan zat er ook nog een Stila 'forever your curl' mascara erbij. 




Ik heb deze mascara nog niet gebruikt, maar zoals jullie kunnen zien heeft hij een heel dun borsteltje.

Dan zat er ook nog een sample in van de Stila stay all day 10-in-1 HD beauty balm erbij. 





Op het eerste zicht is het voor mij de perfecte kleur. Hij blend makkelijk in, maar heeft wel niet zo een aangename geur. 

Het laatste product die ik erbij heb gekregen was een Stila Prime Pot in de kleur Taffy.







Deze prime pot ga ik zeker gebruiken als basis voor mijn neutrale oogschaduw. Dit product is wel niet zo creamy als ik had gedacht. Misschien omdat deze beter zou blijven zitten? Ik moet nog wat verder experimenteren met dit product.

Dit was alles wat ik van Stila had besteld. Ik heb mijn producten via Ebay besteld, maar mochten jullie geïnteresseerd zijn, kunnen jullie ze ook bestellen via Beautybay.com! De palettes kosten ongeveer €32 per stuk. Van de overige producten ken ik de prijzen niet omdat dit maar samples waren die ik erbij had gekregen.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)