Maybelline FIT ME!

Maybelline heeft hun nieuwe collectie uitgebracht. Deze heet FIT ME! 
De collectie bestaat uit een foundation, een poeder, een concealer en een blush. Ik heb daarvan de foundation en de poeder gekocht. Ik wou de concealer ook, maar deze was niet verkrijgbaar bij de Kruidvat. Dit weekend ga ik eens in een andere Kruidvat kijken en duimen dat ze hem daar hebben.

De producten zijn opgedeeld in nummers. Dit zijn de verschillende kleuren (of tinten). De producten met het nummer 100 zijn bedoeld voor mensen met een lichte huid, 200 voor de medium huid en 300 voor de donkere huid.

Eerst en vooral de foundation. De foundation zit in een glazen flacon. Dit vindt ik erg handig, zo kan je goed de kleur zien. Ik heb de kleur 115 Ivory gekocht. Dit is de lichtste kleur die ze in hun assortiment hebben en deze heeft een roze ondertoon. De foundation smeert heel makkelijk uit en voelt niet zwaar aan op je huid. Ik vind hem best fijn werken. Hij dekt goed en voelt goed aan.







De fles bevat 30ml en kost €19,99.

Dan heb ik ook nog de gezichtspoeder gekocht in de kleur 115 ivory, zodat ze bij elkaar passen (zie uitleg hierboven). De poeder zit in een wel erg handig doosje. Bovenaan heb de je poeder zitten. Wanneer je het dekseltje opendoet, heb je een handige spiegel en een sponsapplicator. Handig voor de mensen die dit gebruiken, maar ik gebruik toch liever mijn poederkwast. De textuur van de poeder is erg licht en voelt prettig aan op je gezicht. Je hebt niet het gevoel dat je veel make-up op hebt. Ook de poeder kost €13,99.






De poeder is een fijn product, maar er komt veel vanaf dus opgelet met het aanbrengen. Je kan snel een poederig effect op je gezicht krijgen! De producten zijn duurder dan Essence en Catrice, maar deze werken natuurlijk ook beter!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)