Urban Decay Naked Basics

Urban Decay heeft alweer een nieuwe Naked palette uit. De palette heet Urban Decay Naked Basics. Deze keer geen palette met 12 verschillende oogschaduwkleuren, maar wel een heel klein paletje met maar 6 kleuren. Deze keer geen mooie glitterkleurtjes zoals we gewoon zijn van Urban Decay, maar wel 6 matte en neutrale kleuren. Kleuren die je dus als basis voor een neutrale ooglook kan gebruiken.

Van de 6 oogschaduwen die in het paletje zitten, zijn 4 daarvan exclusieve kleuren. De oogschaduwen zijn heel erg zacht en zijn heel erg gepigmenteerd. Zeker voor matte kleuren! Ik had de palette iets groter verwacht, maar ben er toch heel blij mee. Voor diegene die hem ook willen kopen kan je hem op hier vinden: http://www.urbandecay.com. Ik denk dat je hem in Nederland kan vinden bij Sephora (in België hebben we die niet). Of je kan hem natuurlijk ook via Ebay kopen.

Zijn jullie benieuwd? Hier zijn de foto's en swatches.




Van Links naar Rechts: Venus, Foxy, Walk of shame, naked 2, faint, crave




Deze palette kost $27, dat is omgerekend zo een €21. Dat is dus een €3,5 per oogschaduw, wat helemaal niet duur is voor Urban Decay. Ik zou dit een enorm leuk kerstgeschenk vinden! Een echte aanrader.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)