Lush douchegel Happy Hippy

Toen ik in de Lushwinkel was, vroeg ik aan de verkoopster of ze douchegel hadden met citrusgeur. De douchegel die ze me meegaf heet Happy Hippy (wat grappig). Deze douchegel bevat vers geperste grapefruits en je kan deze voor zowel je haar als je lichaam gebruiken.


Dit is wat Lush over deze douchegel te zeggen heeft:

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan…..(Eigenlijk, niet zo heel erg ver. Poole, Engeland om precies te zijn.) maakte het creatieve team van Cosmetics to Go de douchegel Happy Hippy. Vol verse roze grapefruitsap werd dit een daverend succes. Iedereen was dan ook razend enthousiast over de comeback van deze hippy. Een aantal jaren ouder, maar nog steeds met brilletje en lange haren, verfrist deze douchegel en geeft je bergen energie. Make the world a better place!



De verpakking is ook leuk gedaan. Op het flesje staat er een afbeelding van een hippie. Je kan deze douchegel in 3 verschillende maten kopen. Je hebt flesjes van 100g, 250g en 500g. Zelf heb ik het kleinste flesje genomen omdat ik het eerst een paar keer wilde uittesten. Voor een flesje van 100g betaal je €6,60, voor een fles van 250g betaal je €12,70 en voor een grote fles van 500g betaal je €19,30.

Ik heb de douchegel nu al een paar keer uitgetest en ik moet zeggen dat ik geen superfan ben ervan. Ik zeg niet dat het product slecht ruikt, maar ik heb liever een echte citroengeur, zoals de douchegel met citroen van The Body Shop. Ik denk niet dat ik dit product opnieuw ga kopen, maar enkel omdat de geur mij niet ligt.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)