Catrice SectaculART collectie producten die ik heb gekocht + swatches

De nieuwe collectie van Catrice SpectaculART ligt nu in de rekken en ook ik heb mezelf weer niet kunnen houden. Ik heb ook een paar spulletjes weten te bemachtigen.

Als eerste heb ik de Pure chrome oogschaduwen gekocht. Er waren 4 verschillende kleuren, maar ik heb er maar 3 kunnen vinden. Alles was bijna uitverkocht. Ik heb volgende 3 kleurtjes gekocht.



 CO2 Bombay Bauble
 
CO3 Treasure it

 CO1 So precious
 

Deze oogschaduwen kosten €3,99 per stuk.

Volgende product dat ik heb gekocht is de highlighting poeder in de kleur CO1 Artfully Lustrous.




Dit poeder kan je over je gehele gezicht gebruiken omdat er maar een hele lichte shimmer inzit. Als highlighter voor op enkel de jukbeenderen vindt ik hem toch ietsje te licht. Deze kost €4,59.

Dan heb ik ook nog een mousse blush meegenomen in de kleur CO1 Holi Hai. Deze blush is heel creamy en als je heb aanbrengt krijg je een heel subtiele glow. Ik weet niet of je het goed kan zien op de foto, maar hij is heel erg subtiel, je kan natuurlijk hem in meerdere lagen opbrengen als je hem wat donkerder wil.






Deze blush was €3,99.

Als laatste heb ik een Sheer lip colour lipstick van de collectie gekocht in de kleur CO2 Revel the Red. Een hele mooie donkerroze kleur. Hij lijkt vrij donker op het eerste zicht, maar als je hem aanbrengt is hij zo donker niet. Deze was €3,99.


Dit is alles wat ik heb gekocht van deze collectie. Hebben jullie iets gekocht en wat is jullie favoriet?


xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)