Catrice Made to stay longlasting eyeshadow

Aan de titel kun je al zien dat deze producten een mondvol nodig hebben om uitgesproken te worden. Ik heb het over de Made to stay longlasting eyeshadows van Catrice. Het zijn creamy oogschaduwen die je op je ooglid kan gebruiken, maar je kan ze ook als oogschaduwbasis gebruiken. Ik ben heel erg enthousiast over deze producten. Ze blijven heel erg lang zitten en je doet ook heel erg lang met deze potjes.

Ook zijn ze heel erg gepigmenteerd. Je kan ze een beetje vergelijken met de paintpots van M.A.C.
Qua qualiteit zullen ze natuurlijk niet hetzelfde zijn als die van M.A.C, maar zoek je een goedkoop en goed werkend alternatief dan kan ik je deze zeker aanraden.

Je hebt deze oogschaduwen in verschillende kleurtjes, maar ik heb er deze keer maar 2 gekocht. De kleuren die ik kocht zijn 020 Romans gone bad en 080 Copper & Gabbana.




Boven: Romans gone bad; Onder: Copper & Gabanna

Wat wel aan te raden is bij deze oogschaduw is als je ze hebt gebruikt je er zeker voor moet zorgen dat de potjes stevig zijn dichtgedraaid en dat je ze bewaard met de tekening naar beneden, zodat er geen lucht in de potjes komt en ze dus ook niet kunnen uitdrogen. De oogschaduwen kan je vinden in het Kruidvat en kosten  €3,49 per stuk. 

xx Kimberley

Reacties

j.v. zei…
Copper & Gabanna is suupermooi
Ja hé, dat is ook mijn favoriet :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)