Lady Gaga parfum

Ik wou hem al een tijdje kopen, maar hij was hier in België niet zo gemakkelijk te vinden. Ik heb het over de parfum 'Fame' van Lady Gaga. Na verschillende parfumerieën af te gaan, heb ik hem eindelijk gevonden. Ik heb de set gekocht met de parfum en douchegel.



Ik ben er namelijk achtergekomen dat je de parfum in België enkel bij Planet Parfum kan kopen. Ik had onlangs gelezen dat je hem ook bij Ici Paris XL kan kopen, wat dus niet waar is.

Maar goed, wat meer over het parfum zelf. Het flesje oogt heel mooi en de vloeistof die in het flesje zit heeft een zwarte kleur. De dop van de flacon staat voor een klauw, van de bekende uitspraak ‘Put your paws up’ van Lady Gaga. Als je hem aanbrengt wordt de vloeistof transparant wanneer hij in contact komt met je huid.



 
 
De douchegel

 

Ik had gedacht dat het een speciale geur zou zijn, net als Gaga zelf, maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. De gehele geur is gebaseerd op namelijk één speciale geurnoot, namelijk Belladonna.

De Belladonna plant

Belladonna is een zeer giftig plantje.Aan één druppeltje zou je al kunnen sterven, maar natuurlijk hebben ze deze niet in de parfum verwerkt. Ze hebben dit vervangen door synthetische geuren, maar toch is de geur van het plantje behouden.
  

Het parfum heeft deze 3 delen:

Duister – belladonna
Sensueel – honing, abrikozennectar
Licht – tijgerorchidee en arabische jasmijn

Voor de Belgische dames onder ons is deze parfum enkel te krijgen bij Planet Parfum. Een flacon van 30 ml kost €29,50. Voor 50 ml betaal je €39,50 en voor 100 ml betaal je €69,50. Ook zijn er een showergel en bodylotion voor €19,50 per stuk (200 ml).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)